Luba Uitzendbureau

Administratief magazijnmedewerker

Details van de functie

Logo Over het werk

Bij deze baan zit je het ene moment op kantoor achter de computer en loop je het andere moment door het magazijn. Je verwerkt orders. Dit doe je in de computer waar je inkomende en uitgaande producten registreert, maar ook help je bij laden en lossen, zet je spullenweg in het magazijn, ben je orderpicker en maak je bestellingen verzendklaar. Je onderhoudt hierbij regelmatig contact met klanten en collega's in het magazijn en van de planning. Ook controleer jij orders. Constateer jij schade? Dan handel jij dit netjes af. Ook hou je de voorraad bij.

Wat wij bieden

  • Een fulltime baan met uitzicht op vast dienstverband
  • Een werkweek van maandag tot vrijdag
  • Een goed salaris
  • Werken in een klein hecht team
  • Veelzijdigheid in je werk door de combi van administratieve en logistieke werkzaamheden

Wat wij vragen

  • Jij bent handig op de computer en bent bekend met logistiek
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal
  • Je bent een echte aanpakker, fysiek in orde en je ziet werk liggen.

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is een logistiek dienstverlener die vrachtoplossingen biedt over de hele wereld. De vestiging in Nederland zit In Rijsenhout. Het is de kleinste vestiging, waar je in totaal met ongeveer 10 man werkt. Jullie doen zowel import als export per lucht-, zee- en wegvracht. Er hangt een fijne sfeer, waarbij iedereen elkaar echt wat gunt. Op donderdag lunchen jullie gezellig met zijn allen en vrijdag sluiten jullie de week af met een vrijmibo. De leeftijden lopen zeer uiteen, zo werkt er iemand van 22, maar ook iemand van 65. Graag voegen zij een enthousiaste administratieve magazijnmedewerker toe aan hun team.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau