Luba Uitzendbureau

Servicemonteur heftrucks

Details van de functie

Logo Over het werk

Jouw toekomstige werkgever is een echt familiebedrijf en het laatste decennium uitgegroeid tot één van de belangrijkste spelers op de wereldmarkt met betrekking tot heftrucks en haven equipement. Zij zijn op zoek naar een nieuwe collega, een gedreven en ervaren professional met ervaring als heftruck servicemonteur. Jij brengt technische kennis met je mee die nodig is om onderhoud en reparaties uit te voeren aan heftrucks en haven equipement.

Het betreft een fulltime baan waarbij je direct op contract gaat. Jouw standplaats is een modern kantoor met werkplaats in Amsterdam Westpoort met genoeg parkeergelegenheid voor de deur. Met de auto naar het werk is dus geen enkel probleem. Station Amsterdam Sloterdijk ligt in de buurt, maar is niet op loopafstand. Mocht dit toch jouw voorkeur hebben, dan is een fiets op het station geen overbodige luxe! Met ongeveer 20 min ben jij op jouw werkplek.

Naast bovenstaande praktische informatie, wil jij natuurlijk ook graag weten wat je precies gaat doen. Het betreft dus een vacature als heftruck servicemonteur. Jouw dagelijkse werkzaamheden zullen bestaan uit; het demonteren en monteren van heftrucks van 1-10 en 10-60 ton. Eventueel op locatie in binnen-of buitenland. Daarnaast voer je herstel- en onderhoudswerkzaamheden uit en je voert eventueel laswerkzaamheden uit.

Ben jij na het lezen van deze vacature klaar voor een nieuwe uitdaging en denk jij dat dit bedrijf het wel eens zou kunnen zijn voor jou? Aarzel dan niet om te reageren of te bellen als je meer wilt weten.

Wat wij bieden

  • Een marktconform salaris tussen de ?2600 - ?2850 afhankelijk van jouw ervaring/ opleiding
  • Reiskostenvergoeding van ?0,19 cent per km (met een maximum van 50 km)
  • Een moderne en luxe werkplek in Amsterdam Westpoort
  • Een heleboel gezellige collega's!

Wat wij vragen

  • Je hebt een afgeronde mbo opleiding (gewenste opleiding: mobiel intern transport / autotechnicus / motorvoertuigentechniek / bedrijfswagens / landbouwwerktuigen)
  • Kennis van hydrauliek /pneumatiek en toegepaste elektronica
  • Je bent bereid tot het volgen van cursussen
  • Je bent voor deze functie in het bezit van rijbewijs B
  • Je bent organisatorisch en technisch sterk onderlegd

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever heeft meer dan 40 jaar ervaring in de heftruckbranche en heeft een specialisatie in inkoop, verkoop en verhuur van interne transport middelen en mobiel haven materiaal tot 60 ton. Met een modern kantoor in het westelijk haven gebied in Amsterdam bedienen zij de markt wereldwijd. In de laatste 10 jaar is dit bedrijf uitgegroeid tot één van de belangrijkste spelers op de wereldmarkt met betrekking tot heftrucks, container handling en haven equipment. Deze groei uit zich wereldwijd met kantoren in Dubai, Panama en Australië.

Het team bestaat uit ongeveer 40 mensen die vanuit Nederland de gehele markt bedienen. Zij houden zich bezig met inkoop, verkoop, verhuur en onderhoud. Naast de mensen op kantoor, zijn er ook veel collega's aan het werk als servicemonteur, aansluitend aan het kantoor is een grote modern ingerichte werkplaats waar verschillende machines naartoe gaan voor onderhoud en controle, voordat deze worden verkocht of verhuurd aan klanten. Verder kan je de sfeer omschrijven als een echt familie bedrijf, een platte organisatie dus. Even binnen lopen bij de directeur is hier dus de normaalste zaak van de wereld en niet raar maar gewenst!

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau