Luba Uitzendbureau

Technisch medewerker

Details van de functie

Logo Over het werk

Voor een innovatief bedrijf in Delft zijn wij op zoek naar een technische medewerker die graag aan de slag gaat met diverse werkzaamheden in de werkplaats. Voor de, door dit bedrijf ontwikkelde, coatingrobot zijn een handleiding en technische tekeningen opgesteld. Jij houdt je voornamelijk bezig met het monteren van deze machine. Daarnaast voer je onderhoud aan de robot uit en maak je testopstellingen om onderdelen makkelijker te testen. Hierbij krijg je te maken met diverse vormen van technisch (hydrauliek, elektrotechniek en mechanica). Tot slot heb jij oog voor veiligheid en zorg jij voor een veilige werkplek.

Het gaat om een fulltime functie voor 40 uur per week. Jouw werktijden zijn van 08:30 uur tot 17:00 uur.

Wat wij bieden

  • Een uitdaging met veel zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid
  • Je komt te werken in een gezellig en informeel team
  • Je kan jezelf ontwikkelen binnen een jonge onderneming

Wat wij vragen

  • Je hebt een technische Mbo-opleiding afgerond en ervaring met onderhoud aan machines
  • Je spreekt Engels en kan goed functioneren in een internationale omgeving
  • Je bent oplossingsgericht en flexibel om je aan te passen binnen een veranderlijke omgeving

Over het bedrijf

Jij gaat werken voor een jonge onderneming gevestigd in Delft. Dit bedrijf is gestart vanuit een innovatief idee en bereidt haar projecten steeds verder uit. Met het product helpen zij diverse industrieŽn, waaronder de olie- en chemische industrie, verduurzamen. De coatingrobot die zij hebben ontwikkeld zorgt voor een oppervlakte met minimale weerstand, om de duurzaamheid in deze sector te optimaliseren. Je komt te werken in een team van 20 collega's. Er heerst een informele cultuur en er worden leuke uitjes en borrels georganiseerd.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau