Luba Uitzendbureau

Elektronische assemblage medewerker

Details van de functie

Logo Over het werk

Voor de assemblage van de elektrische afdelingen dragen jij en je 12 collega's grote zorg voor de producten die over de hele wereld worden verstuurd. De assemblage is niet eentonig, maar juist veelzijdig! Jouw hoofdtaak is het bouwen van de elektrische panelen, besturingskasten en schakelkasten. Het is belangrijk dat jij ervaring hebt met elektra en technische affiniteit hebt. Als jij de motivatie meeneemt en de wil om door te groeien dan ben je hier aan het juiste adres!

Diverse werkzaamheden kunnen daarna zijn; het assembleren van elektrische panelen, controleren en testen van deze systemen en controleren of het aan de geldende normen en voorschriften voldoet. Jij begint je werkdag om half 8 en eindigt om kwart over 4. Daarnaast is er elke dinsdagmiddag de mogelijkheid tot het volgen van een bootcamp, dagelijks kan je gebruik maken van de sportschool welke zich inpandig bevindt! Daarnaast organiseren ze veel evenementen en trainingen plus...vrijdagmiddag staat de borrel al voor je klaar in hun eigen bruin café! Het bedrijf is namelijk gevestigd in het oude pand van Heineken.

Wat wij bieden

  • Een baan voor langere tijd met uitzicht op vaste dienst
  • Een bootcamp op dinsdag en een vrijdagmiddag borrel in eigen café!
  • Genoeg ruimte voor jouw ideeën, initiatief en leerproces
  • Werken bij een bedrijf met een mooie historie en een geweldige toekomst met jou in het team!

Wat wij vragen

  • Jij hebt de nodige assemblage ervaring en hebt technische affiniteit
  • Je bent beschikbaar voor langere tijd en wil meer leren in het proces
  • Jij kunt goed samenwerken, gaat proactief en oplossingsgericht te werk
  • Jij bent in staat om fysiek werk te verrichten en kijkt ernaar uit om elektrische schema's te kunnen lezen en volgen
  • Beheerst de Nederlandse taal

Over het bedrijf

Bij deze werkgever draait alles om schone lucht op de werkvloer. Zij zijn een wereldwijd toonaangevende producent van producten en systemen en leverancier van onderhoud en installatiediensten voor afzuiging en filtratie van vervuilde binnenlucht.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau