Consolid

Belader + opleiding tot vrachtwagenchauffeur

Details van de functie

Logo Je start bij de opdrachtgever als belader. Jouw taak als belader is om samen met de vrachtwagenchauffeur het bedrijfsafval op te halen bij de klanten van Prezero. Dit afval is verpakt in zakken, rolcontainers of gebundeld (grof vuil). De rolcontainers worden geleegd door ze aan het beladingssysteem van het voertuig te hangen. Als belader bedien je het besturings- en/of persmechanisme. De rolcontainer wordt volledig automatisch geleegd en jij draagt er zorg voor dat de rolcontainer weer terug gezet wordt op zijn plek.

Daarnaast heb jij als belader de belangrijke taak om de chauffeur aanwijzingen te geven tijdens het rijden en het manoeuvreren op bedrijventerrein en in binnensteden. In samenwerking met de chauffeur zorg jij voor een veilige werkomgeving voor je collega's en de klant.

Na het behalen van je rijbewijs ga jij uiteraard aan de slag als vrachtwagenchauffeur! Met jouw ervaring kan je makkelijk doorstromen. Hoe ziet zo'n dag eruit?

Je start rond 06:00 uur in Apeldoorn met een kop koffie. Je stapt dan de auto in rijdt naar je eerste klant van de dag. Onderweg kom je langs diverse stortlocaties, afhankelijk van de afvalstroom die je bij je hebt (bouw- en sloopafval, hout, bedrijfsafval, puin). Bij de klanten bedien je het haakarm- of portaalsysteem om de containers op je wagen te plaatsen. Je controleert het aangeboden afval en helpt de klant als hij nog een vraag heeft over afvalscheiding.

De werkdagen zijn maandag tot en met vrijdag tussen 06:00 en 16:30 uur. Je bent vaak voor het avondeten al thuis!

Vroeg opstaan is voor jou dus geen probleem. Het voordeel van zo vroeg beginnen is dat je tussen 16:00 en 16:30 uur klaar bent om te gaan sporten, het terras op te gaan of je vrije tijd anders in te vullen.

Arbeidsvoorwaarden
  • Een leuke werk/leeromgeving met doorgroeimogelijkheden
  • Als chauffeur een bruto uurloon tussen EUR 12,97 en EUR 16,41, afhankelijk van jouw ervaring;
  • Een fulltime baan o.b.v. 40 uur per week. Parttime is ook mogelijk!;
  • Functie voor langere tijd, met kans op overname door de opdrachtgever;
  • Werkdagen van maandag t/m vrijdag en 1x per maand op de zaterdag;
  • 25 vakantiedagen;
  • 8.33 % vakantiegeld;
  • Doorgroeimogelijkheden via onze eigen Academy;
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Consolid