Luba Uitzendbureau

Binnendienst Medewerker

Details van de functie

Logo Over het werk

Je werkzaamheden bestaan uit het telefonisch en per mail te woord staan van klanten. Klanten gaan je bellen omdat ze een pinautomaat willen huren; vaak met spoed. Voordat ze deze mogen huren moet echter wel een aantal eisen worden voldaan: je voert daarom een automatische compliance check uit. Als die akkoord is, kan je order bevestigen aan de klant. Je bereidt de automaat voor en je verstuurt de automaat. Zijn er problemen met de automaat dan los jij dit telefonisch op met de klant. Als de pinapparaten weer terugkomen van de gebruiker maak je ze schoon en zorg je ervoor dat ze weer netjes naar de volgende klant kunnen. Daarnaast adviseer je klanten ook over het gebruik van het apparaat en help je ze met alle andere vragen.

Wat wij bieden

 • Een functie met uitzicht op vast dienstverband voor 32 tot 40 uur in de week
 • Mooi, licht en ruim kantoor in Amsterdam
 • Goed salaris, met zaterdagtoeslag
 • Tegemoetkoming in de reiskosten
 • Verzuimbonus
 • Ruimte voor groei en training

Wat wij vragen

 • Je werkt van maandag tot en met vrijdag van 10.00 uur tot 18.30 uur of van 8.30 uur tot 17.00 uur.
 • Roulerend werk je op zaterdag van 9.00 uur tot 17.00 uur. Hiervoor ontvang je een toeslag van 150%.
 • Daarnaast heb je enkele jaren ervaring in een dienstverlenende functie bijvoorbeeld in de horeca of klantenservice.
 • Je beheerst de Nederlandse taal volledig en je spreekt op professioneel niveau Frans
 • Je kan een Verklaring Omtrent Gedrag(VOG) voor de financiŽle dienstverlening overleggen

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is marktleider en Nederlands grootste en meest toonaangevende verhuurder van (pin)betaalautomaten. Met een vergunning van De Nederlandsche Bank is dit bedrijf de meest veilige keus. Wanneer festivals, verenigingen, winkeliers, beursexposanten betalingen met kaart willen kunnen accepteren, kloppen zij bij hun aan. De kwaliteit en service onderscheiden ze van de concurrentie. Snelle service: binnen 3 uur in heel Nederland en BelgiŽ geleverd, en omzet de volgende dag uitbetaald. Kwaliteit: geautomatiseerde processen voorkomen fouten en onnodige rompslomp. Ook zijn ze altijd te bereiken. De klanten kunnen op ze bouwen. Het is een kleine, informele organisatie waarbij je direct samenwerkt met 5 collega's. Door deze kleine schaal, heb je goed contact met al je collega?s, weet je precies wat er speelt en houd je je bezig met klanten blij maken.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau