WerkTalent

Logistiek medewerker

Details van de functie

Logo Bedrijfsomschrijving
Het bedrijf is gelegen tussen Nijmegen en Arnhem. Ideaal bereikbaar en volop mogelijkheden om jezelf door te ontwikkelen! in een persoonlijk gesprek vertel ik je graag wat de business precies inhoudt maar om een tipje van de sluier mee te geven is het een bedrijf richting de IT. Dus heb jij affiniteit met logistiek en komen je interesses qua werkveld ook in de buurt dan is in dit geval de ideale match gevonden!

Functieomschrijving
Zoek jij een logistieke baan in een klein, jong en vooral gezellig team? Lees dan maar verder, want dit is dé vacature waar jij naar op zoek bent!

Bij dit gave internationaal groeiende bedrijf ga je aan de slag als allround magazijnmedewerker. Omdat het een internationaal bedrijf is, is geen dag hetzelfde, eveneens je takenpakket. Je werkt hier in verschoven dagdiensten van (08:00-16:30) en (09:00-17:30). Om je alvast een beter beeld te geven van je toekomstige baan staat hieronder een greep uit het takenpakket:

- Producten verzamelen, correct verpakken, verzendklaar maken en verzenden naar blije klanten.
- Het magazijn van inkomende goederen en uitgaande goederen beheren en op orde houden.
- Als heftruckchauffeur/reachtruckchauffeur aan de slag; in- en uitgaande goederen laden en lossen en het opbergen in de stellingen
- Inkomende producten correct binnen boeken. Bij deze opdrachtgever wordt gewerkt met meerdere interne bedrijven, waardoor jij dus extra secuur te werk moet gaan!
- Er wordt veel gecommuniceerd met andere afdelingen zoals de sales en technische dienst. Gezien dit een internationaal bedrijf is wordt er verwacht dat deze communicatie hoofdzakelijk in het Engels gebeurt. Binnen het logistieke team is Nederlands de voertaal!

Functie-eisen
- De talenten die wij zoeken zijn woonachtig in (de omgeving van) Nijmegen en Arnhem
- Opzoek naar Fulltime, vast werk.
- Je houdt ervan om lekker bezig te zijn in een jong en dynamisch team.
- Je bent gemotiveerd en sociaal ingesteld, je bent altijd in voor een grapje!

Arbeidsvoorwaarden
- Een salaris van EUR2.000 tot EUR2.500 bruto per maand op je bankrekening en je reiskosten worden vergoed!
- Ruimte voor doorgroeimogelijkheden.
- Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een bedrijfsgym & gameroom!
- Tijdelijk contract met uitzicht op vast! De opdrachtgever hecht waarde aan loyaliteit en beloond dit graag met lange dienstverbanden!

Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van WerkTalent