Luba Uitzendbureau

Opperman stratenmaker

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Holland
Medemblik
7 december 2022

Details van de functie

Logo Over het werk

Als opperman ben je assistent van de stratenmaker. Dit betekent dat je verantwoordelijk bent voor het gereed hebben van materialen. Ook zal jij voorbereidend werk uitvoeren zodat de stratenmaker soepel door kunnen werken! Hierbij kun je denken aan kruien van zand, stenen aangeven of neerleggen en eventueel gereedschap toereiken. Binnen het proces ben je dus een belangrijk persoon. Door jou gaat het straten een stuk makkelijker. Ze zijn op zoek naar iemand die altijd aanwezig is ondanks regen en wind.

Ze vertrekken vanaf Medemblik om 05.45 uur en halen iedereen op. De werkdagen duren tot ongeveer 16.00 uur. Je hoeft niet uit Medemblik te komen mag wel , want onderweg richting Amsterdam kan je opgepikt worden door je collega's. De werkzaamheden zijn in Amsterdam alle dagen van maandag t/m vrijdag. In de zomerperiode werken ze in overleg met je ook op zaterdag.

Wat wij bieden

  • Wekelijks uitbetaling
  • De mogelijkheid om het vak te leren
  • Gezellig team

Wat wij vragen

  • Je bent in bezit van vca-basis of bereid om te halen.
  • Je bent bereid om met weer en wind aan de slag te gaan.
  • Je bent flexibel met dagen en tijden.

Over het bedrijf

Je komt te werken in een gezellig en klein team wat bestaat uit 3 man. De werkzaamheden vinden allemaal in of rond Amsterdam. De werknemers rijden met zijn allen heen en terug.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau