Luba Uitzendbureau

Mechanisch engineer

Details van de functie

Logo Over het werk

Als mechanical engineer ben jij, samen met je collega?s, verantwoordelijk voor het gehele proces van jouw projecten; vanaf voorstudie, engineering, (laten) bouwen van een prototype, testen en de overdacht naar de productie bij bestaande of nieuwe producten. Daarnaast bewaak je de voortgang in de techniek, maar ook de kosten en tijd. Hoe fijn is het dan dat je direct de werkvloer op loopt om te zien wat het resultaat is van jouw werk. Jij maakt de technische vertaalslag naar mechanische toepassingen voor de machines. Zijn er verbeteringen, nieuwe technieken of klanten die vragen om aanpassingen.. jij gaat hiermee aan de slag! De ideale baan voor techneuten waar je ook je projectmanagement vaardigheden kan ontwikkelen. Regelmatig schakel je met diverse afdelingen, collega engineers en externe bureaus. Daarnaast heb je regelmatig brainstormsessies met je collega?s uit Heerhugowaard over de voortgang, nieuwe ontwikkelingen en om kennis uit te wisselen voor een optimaal resultaat!

Wat wij bieden

  • Reiskostenvergoeding vanaf 1 km
  • Laptop van de zaak en individuele opleidingsmogelijkheden
  • Jaarlijks zijn er verschillende bijeenkomsten met collega's
  • Uitzicht op vaste dienst

Wat wij vragen

  • Naast een afgeronde HBO richting werktuigbouwkunde beschik je over enkele jaren ervaring als engineer in een industriŽle (productie)omgeving.
  • Je hebt al de nodige mechanische kennis en praktijkervaring, bijvoorbeeld op het gebied van materialen, constructies, testen en productietechnieken.
  • Om kunnen gaan met sterkteberekeningen, kennis van hydraulische vermogens en je kunt werken met een 3D tekenpakket (Creo en Windchill)
  • Kennis van de Nederlandse en Engelse taal

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is de producent- verkoop- en serviceorganisatie (dealer) van veegmachines. Met zo?n 200 collega?s is de ambitie om de klantverwachting dagelijks te overtreffen. Dit wordt gedaan door te luisteren, mee te denken, creativiteit te tonen en de handen uit de mouwen te steken. Op deze manier levert dit bedrijf haar bijdrage aan schone straten en een schone leefomgeving voor een ieder.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau