Luba Uitzendbureau

Teamleider operators

  • Vacature
  • Zuid-Holland
's-Gravenzande
27 januari 2023

Details van de functie

Logo Over het werk

Het is zondagavond 21.50 uur, de werkweek gaat beginnen! Samen met jouw ploeg gaan jullie aan de slag om plastic buizen te produceren, van grondstof tot eindproduct. Als ploegleider ben jij het voorbeeld voor de operators. Jij motiveert, luistert en biedt jouw hulp aan waar dit nodig is. Jij houdt je onder andere bezig met het aansturen en trainen van de operators. Je werkt actief mee op de ploeg, dat houdt in dat ook jij aan de slag gaat op de machinelijn. Dit zijn werkzaamheden als het omvormen, opstarten en afstellen van de machinelijnen.

Jij bent met jouw ploeg eindverantwoordelijk. Als ploegleider beslis jij over afwijkingen van de buizen en leg je deze vast. Het verpakken, vrijgeven en gereed melden van de producten hoort er ook bij. Technisch inzicht is belangrijk, want jij kan ook kleine onderhoudswerkzaamheden uitvoeren aan de machinelijnen! Is er een storing? Dan meldt je dit bij de technische dienst. Aan het eind van de dienst zorgen jullie dat alles gereed staat voor de volgende ploeg. Al het afval wordt verzameld en afgevoerd. Je neemt daarnaast deel aan periodiek teamoverleg, waar je ook verbeteringen aandraagt. Jouw toekomstige werkgever staat altijd open om te leren! Daarnaast zijn er ook trainingen en opleidingen voor jou. Veiligheid staat voorop, daarom spreek en schrijf je goed Nederlands. Flexibiliteit is ook heel belangrijk, want je werkt in drie ploegen. Deze lopen van 05.50 tot 14.00 uur, 13.50 tot 22.00 uur en van 21.50 tot 06.00 uur. Het salaris is inclusief een mooie toeslag van 20%! Wanneer start jij bij jouw nieuwe baan?

Wat wij bieden

  • Een heel mooi salaris inclusief ploegentoeslag van 20%
  • Fulltime werkweek van 35 uur
  • Reiskostenvergoeding
  • Telefoonvergoeding
  • 26 vrije dagen

Wat wij vragen

  • Afgeronde mbo-4 opleiding, technische richting is een pré
  • Je bent communicatief sterk
  • Affiniteit met techniek en sleutelwerk

Over het bedrijf

Dit bedrijf is toonaangevend in de productie van plastic buizen en slangen. Ze produceren, verpakken en versturen alles vanaf dezelfde locatie in het Westland! Ze bestaan ruim 60 jaar. Je komt te werken op de productieafdeling samen met ongeveer 20 collega's. Er heerst een goede sfeer en worden regelmatig leuke uitjes georganiseerd; zo zijn ze met het hele team naar Ibiza geweest!

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau