Luba Uitzendbureau

Inpakker

Details van de functie

Logo Over het werk

Voor wie wilt werken in een technische omgeving, dan zit je hier goed! Je komt te werken in een ruim, belicht pand met moderne (hijs)machines. Je start hier bij het einde van het proces, het verpakken van materiaal. Klein materiaal wordt met pakketpost verzonden. Grote metalen voorwerpen worden vervoerd met een houten bekisting. Aan jou de taak om die bekisting op maat en stevig genoeg te maken voor transport.

Wanneer jij het verpakken onder de knie hebt, dan kan jij je verder ontwikkelen op het gebied van metaal bewerken. In de werkplaats staan meerdere CNC machines die je kan inzetten voor het op maat zagen van platen of metalen staven. Deze computergestuurde machine ga je instellen maar dit wordt je allemaal geleerd. Het is van belang dat dit nauwkeurig gedaan moet worden want vanwege de certificering is het belangrijk dat er een goede kwaliteit wordt geleverd. Ook hier kan je gebruik maken van de hijsrobots op jouw werkplek.

Wat wij bieden

  • Je ontvangt een ploegentoeslag van 12,5%
  • Mogelijkheid tot het behalen van je heftruckcertificaat
  • Ruimte om je te ontwikkelen in de techniek

Wat wij vragen

  • Je bent beschikbaar voor een 2-ploegendienst van 6.30 - 15.00 en 13.00 - 21.30 uur
  • 2 rechter handen
  • Je gaat zorgvuldig om met materialen

Over het bedrijf

Je komt te werken voor een internationaal technische groothandel. Vanuit Frankrijk worden zij geleverd van grote massieve metalen die in Woerden op maat worden gemaakt voor de klant. Met een vast team weet je wat je aan elkaar hebt en er is voldoende ruimte voor jouw nieuwe ideeŽn. Met oog voor het personeel en genoeg ruimte voor jouw ontwikkeling is dit een hele fijne opdrachtgever!

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau