Luba Uitzendbureau

Magazijnmedewerker

Details van de functie

Logo Over het werk

Voor dit bedrijf in Bergschenhoek zijn wij op zoek naar een magazijnmedewerker die het ook interessant vindt om administratieve taken uit te voeren.

Je gaat 40 uur per week aan de slag in deze functie. Van maandag t/m donderdag houd jij je bezig met de magazijnwerkzaamheden. Zo ben je bezig met orders picken, zorg je dat bestellingen klaar staan en maak je in je werk gebruik van een hef- of reachtruck. Tussendoor kan het zijn dat klanten langs komen. Jij neemt de bestellingen op of je geeft deze uit aan de klanten. Op de vrijdagen ben je verantwoordelijk voor de planning. Je hoeft hier geen ervaring in te hebben, want dit kan je geleerd worden. Belangrijk is wel dat het je aanspreekt om ook administratieve taken op te pakken en je communicatief sterk bent.

Wat wij bieden

  • Een fulltime werkweek (32 uur is bespreekbaar, werken op vrijdag is een must)
  • Een salaris van ? 2227,- bruto per maand (op basis van een 40-urige werkweek)
  • Werken bij een fijne en gezellige werkgever

Wat wij vragen

  • Ervaring in het magazijn
  • In het bezit van een hef- of reachtruckcertificaat
  • Je bent communicatief sterk en vindt het leuk om administratieve werkzaamheden op te pakken
  • Je bent beschikbaar van 08.00 - 17.00 uur en van 10.00 - 19.00 uur

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever heeft een toonaangevende positie in de ontwikkeling, productie en levering van kwalitatief hoogwaardige ventilatie- en luchtbehandelingssystemen voor toepassing in de Nederlandse woning- en utiliteitsbouw. Vanuit het hoofdkantoor in Bergschenhoek met drie vestigingen verspreidt over Nederland bedienen zij ruim 4.000 afnemers. Op de locatie in Bergschenhoek worden de ventilatieproducten geproduceerd. Of het nu gaat om een volledig ventilatieproject, een prefab-ventilatieoplossing voor een renovatieproject, of levering van ventilatieproducten voor de groothandel: jouw toekomstige werkgever biedt altijd een passende oplossing voor ieder ventilatievraagstuk. Met oog voor comfort en duurzaamheid, altijd met een gezond binnenklimaat als resultaat.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau