Luba Uitzendbureau

Logistiek medewerker

  • Vacature
VMBO
  • Utrecht
Woerden
2 december 2022

Details van de functie

Logo Over het werk

Als allround logistiek medewerker ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden en het verzamelen van binnenkomende goederen. Daarna zul je dit ook administratief inboeken en uitgeven. Ook ga je snij, zaag en boor werkzaamheden uitvoeren aan metalen wanneer nodig. Het snijden wordt gedaan met lasermachines die door ervaren collega?s worden ingesteld. Er is veel ruimte voor zelfstandigheid. De werktijden zijn van 06.00 tot 15.00 uur of van 07.00 tot16.00 uur. Je mag zelf kiezen welke dienst je wil. De pauzes zijn verdeeld over de dag en bestaan uit een pauze van 15 min in de ochtend en namiddag, en 30 min lunchpauze. Dit bedrijf heeft mooie producten en unieke certificaten, waardoor het werken bij dit bedrijf ook leuk en bijzonder maakt. Er wordt veel geļnvesteerd in eigen personeel zoals het verlenen van cursussen. Binnen dit bedrijf kan je doorgroeien naar metaalbewerking. Maandelijks wordt er een vergadering georganiseerd met alle medewerkers om de voortgang te bespreken en eventueel vragen te beantwoorden van de medewerkers. Het kan zijn bij drukte dat er wordt gevraagd ook op zaterdagen te werken.

Wat wij bieden

  • Een goede salaris op basis van CAO Metaal & Techniek.
  • Je bouwt verlof en adv dagen op.
  • ?0,19 reiskostenvergoeding per kilometer
  • 8% vakantietoeslag
  • Dagdiensten

Wat wij vragen

  • Goede beheersing van de Nederlandse taal en bij voorkeur Engels ook.
  • Een beetje handigheid met computers is gewenst i.v.m. gebruiken van bepaalde systemen en computers.
  • Affiniteit met de techniek.

Over het bedrijf

Dit bedrijf produceert onderdelen en samengestelde componenten van rvs staal en leveren ook complete installaties. Dit doen zij voor de zuivel- en voedingsmiddelenindustrie, de chemie, de farmacie, de energie- en milieutechnologie. Deze snijden, zagen en lassen ze zelf op maat in elkaar in opdracht van de klant. Ze zijn voornamelijk gespecialiseerd in het maken van grote tanken/silo's.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau