Luba Uitzendbureau

Elektromonteur

Details van de functie

Logo Over het werk

Als elektromonteur krijg je een on the job product-training over de verkochte apparatuur. Weet je alle ins-en outs dan ga je je verworven kennis inzetten en je gaat klanten bezoeken om een optimale werking van de apparatuur te kunnen garanderen, of wanneer er storingen zijn deze te verhelpen. De klanten bevinden zich voornamelijk in Europa, maar soms ook daarbuiten. Dit houdt in dat je soms meerdere dagen van huis bent. Ook het onderhouden van diverse instrumenten in de werkplaats en het beantwoorden van technische en product inhoudelijke vragen behoren tot je takenpakket. Tevens verwerk je je bezoeken in de computer.

Wat wij bieden

  • Een prettige, informele en dynamische werkomgeving, in een leuk team met leuke collega?s;
  • Leaseauto, laptop, mobiele telefoon.
  • Intentie vast dienst verband
  • Fulltime baan

Wat wij vragen

  • Minimaal mbo-opleiding op niveau 4, richting elektrotechniek/mechatronica
  • Goede analytische vaardigheden, aanpakker, gestructureerde werker en je kan goed plannen en organiseren
  • Je bent in bezit van rijbewijs B en bent bereid om te reizen
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk
  • Interesse in wetenschap en moleculaire biologie is een pre

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een innovatief en groeiend bedrijf dat zich bezig houdt met de verkoop van producten voor de medische branche. Dit familiaire bedrijf bestaat uit 20 medewerkers. De communicatiecultuur is vrij direct. Het is er gezellig, sociaal en iedereen is persoonlijk betrokken. Er wordt gezamenlijk geluncht, er is een vrijdagmiddagborrel, elk jaar een barbecue en regelmatig leuke personeelsuitjes. Daarnaast vind je werkgever het belangrijk dat je goed voor je zelf zorgt, om deze reden is er onder andere een fitnessruimte ingericht en wordt er voor ?25,- per maand dagelijks een lekkere lunch voor je verzorgd.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau