City 360

BOA integraal senior gemeente Amstelveen

Details van de functie

Logo Maak jij graag het verschil als het komt op veiligheid en handhaving? Ben jij de BOA die met kennis en kunde vervelende situaties als sneeuw voor de zon laat verdwijnen? Lees dan verder!

Functieomschrijving

Wil jij een bijdrage leveren aan een veilige en leefbare omgeving voor de gemeente Amstelveen? Ben jij een echte gastheer / gastvrouw en beschik je over goede communicatieve vaardigheden? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor de gemeente Amstelveen zijn wij per direct op zoek naar een senior boa / handhaver integraal.Wat ga je doen als senior Boa integraal?

Als integraal handhaver ben je proactief: jij ziet het werk ?liggen? en denkt actief mee met de wensen van de gemeenten. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht waardoor je in staat bent de situatie vanuit verschillende invalshoeken te bekijken. Indien nodig maak je op een passende wijze gebruik van je bevoegdheden. Je spreekt mensen aan op ongewenst gedrag en stimuleert hen om zich aan regels te houden. Daarnaast begrijp jij dat zichtbaarheid en benaderbaarheid voor de burger en ondernemer van essentieel belang is in jouw rol als handhaver. Je gaat daarom graag het gesprek aan om te weten hoe het gaat en wat er speelt. Je bent er immers voor hen. Samen met de inwoners van Amstelveen en Aalsmeer draag jij bij aan een plezierige en schone leefomgeving!

In de functie van integraal senior handhaver openbare ruimte ga je je bezig houden met de ?brede? handhaving binnen de twee gemeenten. Dit houdt in dat je op alle aspecten binnen domein I kan worden ingezet, zowel zelfstandig als in teamverband waarbij een ieder een taakaccent krijgt toegewezen. Als senior boa beheerst je dan ook alle aspecten van het vak en haal je er plezier uit om je met wisselende en uiteenlopende werkzaamheden bezig te houden. Daarnaast zal je als senior boa de junioren hierin begeleiden. Je krijgt alle ruimte om jezelf en het team verder te ontwikkelen.

Als handhaver in de gemeente Amstelveen heb je veel bevoegdheden om de leefbaarheid in de stad te vergroten. Je krijgt samen met je teamcollega?s een eigen wijk toegewezen. Samen ga je de straat op en voer je surveillance en gerichte acties uit. Bijvoorbeeld op het gebied van hondenbeleid, afval en parkeren of bij evenementen. Als je een overtreding ziet, spreek je mensen daarop aan. Indien nodig maak je gebruik van jouw opsporingsbevoegdheid. Je maakt processen-verbaal op, zowel bestuurlijke
 • als strafrechtelijke proces-verbalen. Naast handhavende taken heb je ook een signaleringsfunctie in de stad: jij bent de ogen en oren van de organisatie op het gebied van leefbaarheid. Onder alle omstandigheden blijf je rustig en consequent. Je kan goed de-escalerend optreden, werkt het liefst in de buitenlucht en draagt goede zorg voor een leefbare omgeving. Je past regels en voorschriften zorgvuldig en correct toe en beschikt over goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden. Kortom, je bent in staat tactvol en servicegericht op te treden. Daarnaast durf je kritisch naar je eigen gedrag te kijken, deel je graag kennis, bent collegiaal en pakt je verantwoordelijkheid.

  Verder wordt van je verwacht dat je bereid bent om onregelmatige diensten te draaien, want de inzet vindt zowel in 's ochtends, 's middags en 's avonds tot maximaal 00:00 uur plaats. Natuurlijk beschik je ook over een goede mentale en fysieke conditie.

  Je herkent jezelf dan ook in deze competenties:

  -Samenwerken;
 • Communicatief vaardig;
 • Integer;
 • Besluitvaardig;
 • Energiek;
 • Flexibel.

Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?

Nadat jij hebt gesolliciteerd, neemt een recruiter van Trigion City 360 contact met jou op om je sollicitatie met je door te nemen. Als jij aan de functie-eisen voldoet, word je uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Tijdens dit gesprek neemt de recruiter onder andere jouw motivatie en de verwachtingen met je door. Na het sollicitatiegesprek heb je een gesprek met twee teamleiders van de gemeente Amstelveen. Als het resultaat van het gesprek positief is, mag jij terwijl je in afwachting van je beŽdiging bent al starten in de gemeente Amstelveen!

Over Trigion City 360

Werken bij Trigion City 360 betekent een belangrijke bijdrage leveren aan de leefbaarheid en veiligheid in de openbare ruimte in een van de vele gemeentes in Nederland waar wij mee samenwerken. Wanneer jij komt werken bij Trigion City 360, werk je direct samen met je collega?s in de gemeente. Onze afdelingen P&O, planning, en projectmanagement ondersteunen jou, zodat jij kunt doen waar jij goed in bent. Je kunt profiteren van aanvullende opleidingen en bijscholing bij ons opleidingsinstituut IVON. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om op den duur in dienst te treden bij onze opdrachtgever. Trigion City 360 is onderdeel van Trigion Safety Group.

Wat je krijgt

Jouw harde werk wordt beloond. Jij krijgt van ons:
 • Een salaris van minimaal ?2255,
 • en maximaal ?3301,
 • bruto per maand op basis van een volledige (36-urige) werkweek (schaal 7);
 • Reiskostenvergoeding;
 • Onregelmatigheidstoeslag in verband met onregelmatige werktijden;
 • Een baan van 24 uur tot 36 uur in de week;
 • De kans om aanvullende opleidingen te volgen zoals Toezichthouder Alcoholwet;
 • Doorgroeimogelijkheden binnen Trigion City 360 en bij onze opdrachtgevers.
 • Is er een match en ken je een BOA kandidaat die zich graag wil inzetten voor City 360? Dan bieden wij jou een aanbrengbonus aan van ?1.250,
 • netto. Beschikt de aangedragen kandidaat niet over een BOA
 • getuigschrift? Geen probleem, ook dan willen we jou bedanken voor je inspanningen en zal de aanbrengbonus ?200,
 • netto zijn.

Wie je bent

Natuurlijk breng jij ook wat zaken met je mee:

 • Een geldig boa-getuigschrift;
 • 3 tot 5 jaar ervaring als integrale of wijk-boa is een prť;
 • Een rijbewijs B.

De aanvraag van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Enthousiast?

Solliciteer dan direct op de vacature BOA Integraal door het sollicitatieformulier hieronder in te vullen! Wil je toch eerst even meer weten? Neem dan contact op met Jerry van der Sluys, recruiter Trigion City 360. Zijn contactgegevens vind je hieronder.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van City 360