Trigion

Beveiliger in opleiding DJI Middelburg

Details van de functie

Logo Start jouw carrière in de beveiliging bij Trigion. Ga aan de slag als beveiliger in opleiding bij DJI in Middelburg. Je krijgt jouw opleiding van ons cadeau! Trigion. De veilige keuze.

Functieomschrijving

Ben jij toe aan een uitdaging? Dan is werken als beveiliger in opleiding bij Trigion precies wat je zoekt. Werken als complexbeveiliger bij de PI in Middelburg vraagt een flinke dosis verantwoordelijkheid. Daar draai jij je hand niet voor om.

Trigion staat niet voor niets voor ?de veilige keuze?. De veiligheid van medewerkers, gedetineerden of bouwmedewerkers van de gevangenis ligt in jouw handen. Jij maakt het verschil door bij dreigende situaties op de juiste manier te reageren. Je treedt daadkrachtig op als dat nodig is. Zorgen dat iedereen veilig is en zich ook zo voelt is jouw kerntaak. Eenzijdig is je werk in de beveiliging nooit. Verantwoordelijk is het wel. Bij deze gevangenis draai je doordeweekse ochtend
 • en middagdiensten tussen 07:00 en 16:00 uur.

  Jouw leer

  -en werktraject gaat van start met twee weken die volledig in het teken staan van theorie. Deze lesweken maken deel uit van het inwerktraject en worden volledig uitbetaald. Na het volgen van de theorielessen breng je je kennis meteen in de praktijk en start je met je inwerktraject tot aspirant beveiliger. De daaropvolgende maanden werk je ondertussen zelfstandig aan je theorie en leg je de benodigde examens af.

  Ben jij toe aan een uitdaging? Dan is werken als aspirant beveiliger bij Trigion precies wat je zoekt. Waar je precies terechtkomt, dat bepalen we op basis van jouw competenties en karakter. Wie weet loop jij straks controlerondes op een overheidsinstantie; open en sluit je gebouwen bij een grote bank of zorg je voor de toegangscontrole met een vrolijke begroeting bij een van onze andere commerciële locaties.

  Wat vinden wij belangrijk? Je bent flexibel, want als beveiliger draai je dag-, avond-, nacht

  -en weekenddiensten. Voor deze vacature vragen wij een inzetbaarheid van minimaal 100 uur per periode (4 weken) tot maximaal 120 uur.

  Al tijdens de betaalde opleiding tot beveiliger draai je mee als volwaardig beveiliger. Je volgt niet voor niets een BBL

  -opleiding waarbij je leert èn werkt. Werken als beveiliger bij Trigion betekent afwisselend werk vol spanning. Natuurlijk onder begeleiding van een praktijkbegeleider. Na de opleiding heb jij (bij goed functioneren) direct een vaste baan.

  Als beveiliger bij Trigion ligt de nadruk in jouw werkzaamheden op
  ? Uit voorzorg handelen. Jij hebt een neus voor opvallende situaties of gedrag en grijpt al in voordat er echte problemen ontstaan.
  ? Onveilige of afwijkende situaties herkennen. Jij hebt het als eerste in de gaten wanneer iets niet gaat zoals het ?hoort?.
  ? Vriendelijk ontvangen van bezoekers en gasten en ze wegwijs maken op de locatie. Jij bent het visitekaartje.
  ? Receptiewerkzaamheden. Een afwisseling van mail, telefonie tot face-to-face klantcontact.

Wat je krijgt

Een uitdagende afwisselende baan en een team leuke collega?s met:

 • Een volledig door ons betaalde mbo-opleiding. Als welkomstkado!
 • Na succesvol behalen van je diploma direct een vast contract.
 • Bruto basis salaris, tussen de ?1.084,
 • (20 uur) en ?1.750,
 • (32 uur), conform CAO Particuliere Beveiliging.
 • Bovenop je bruto basis salaris ontvang je ook nog variabele toeslagen. Dit is gemiddeld ?270,
 • bruto per maand en het kan zelfs oplopen tot ?760,
 • per maand. Dit is afhankelijk van het rooster waarin je gaat werken.
 • Na het behalen van je opleiding ontvang je direct een hoger bruto-uurloon.
 • Rooster dat 4 weken van tevoren bekend is.
 • Reiskostenvergoeding 0,18 per km (vanaf 9 km).
 • Pensioenregeling, eindejaarsuitkering (2,01% van je jaarsalaris) en vakantiegeld.
 • Uniform
 • en stomerijvergoeding en collectiviteitskorting op je zorgverzekering.
 • Toegang tot online trainingen van de Trigion Academie.

Wie je bent

Gemotiveerd ben jij voor de volle 100%. Actief durf je jezelf wel te noemen, als beveiliger loop je wat af. Jij ziet jezelf wel rondlopen om alles op het gebied van veiligheid te controleren. Dat je leergierig bent hoeven we je niet uit te leggen. De opleiding is nog maar het begin. Mogelijk wil je daarna verder groeien en misschien zelfs wel teamleider of praktijkbegeleider worden. Je hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en:

 • Hebt geen strafblad. Een screening bij de politie is onderdeel van de sollicitatieprocedure.
 • Beheerst de Nederlandse taal goed en beheerst de basisvaardigheden Engels. Ook in stressvolle situaties kun je de juiste instructies in het Engels geven.
 • Woon je in een straal van 30km vanaf Middelburg.

Solliciteren gaat eenvoudig en snel via onze online sollicitatiegame. Een CV of brief is bij ons niet nodig.

De game duurt zo?n 20 minuten. Je ziet video?s over het werk als beveiliger bij Trigion. Zodra je de game hebt afgerond hebben wij een goed beeld van jou én heb jij een goed beeld van het werkveld. We nemen daarna binnen drie werkdagen contact met je op.

Deze sollicitatiegame werkt het beste op je mobiele telefoon, tablet of in de internetbrowsers Safari, Firefox en Google Chrome.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Trigion