MEIKO Nederland

Servicemonteur | MEIKO Nederland

  • Stageplaats
  • BBL-plek
MBO
  • Zuid-Holland
Rotterdam
16 november 2022
1 januari 2023

Details van de functie

Logo Leerplaats Servicemonteur
Bij MEIKO hebben we een doel: we willen de wereld graag schoner maken. Dat doen we door machines te leveren die bijdragen aan een betere hygiŽne. Zoals vaatwasmachines in de horeca en bedpanspoelers in ziekenhuizen. Als servicemonteur zorg jij ervoor dat deze machines hun werk goed blijven doen. En voorkom je bijvoorbeeld dat het in de keuken van een restaurant of achter de bar van een cafť een chaos wordt omdat de vaatwasmachine is uitgevallen.

Wil jij ook een steentje bijdragen aan een schonere wereld, horecaondernemers en zorginstellingen helpen, en sleutelen aan complexe machines? Kom dan werken bij MEIKO!

Wat gaat de student of werknemer doen?
Samen met een ervaren service collega bezoek je elke dag een aantal projecten op verschillende locaties in het land. Zo leer je de verschillende MEIKO machines kennen en doe je meteen praktijkervaring op. Daarnaast volg je een intern opleidingstraject, waarbij ook een training op ons hoofdkantoor in Duitsland hoort. Je leert machines installeren, in bedrijf stellen, onderhouden en repareren. Het uiteindelijke doel is dat je uitgroeit tot een allround monteur en zelfstandig aan de slag kan.

Over welke vaardigheden beschikt de student of werknemer?
Uiteraard vind je techniek heel leuk en wil je er graag meer over leren. Je bent klantvriendelijk en representatief. Omgaan met mensen gaat jou heel makkelijk af. Daarnaast ben je flexibel en stel je alles in het werk om de klant te helpen.

Wat biedt het leerbedrijf de student of werknemer?
Je krijgt bij ons de mogelijkheid om echt het vak van servicemonteur te leren. Met interne cursussen, veel oefenen in de praktijk en professionele begeleiding. Je maakt deel uit van een enthousiast team van collegaís in een sterk groeiende organisatie. Daarvoor ontvang je onder meer een competitief salaris, een pensioenregeling, een collectieve ziektekostenverzekering en heel gezellige personeels- en teamuitjes.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
per e-mail, stuur een e-mail
Contactpersoon:
M.J. Sievers
E-mailadres:

Acquisitie n.a.v. deze functie wordt niet op prijs gesteld!

Sollicitatieformulier

Vul hieronder jouw gegevens in. (velden met een * zijn verplicht)

Bladeren…

Let op! Plaats je reactie en voeg je CV-bestand toe, bedrijven stellen dit zeer op prijs.
(Bestand dient niet groter te zijn dan 2MB)

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door MEIKO Nederland gebruikt om jouw sollicitatie te kunnen beantwoorden;
  • Indien gewenst mag het bedrijf waar ik mijn sollicitatie naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van informatie te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze sollicitatie te plaatsen;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.