Luba Uitzendbureau

Operator

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Brabant
Uden
28 november 2022

Details van de functie

Logo Over het werk

Hallo nieuwe collega! Jij gaat vandaag starten en het is een beetje spannend maar gelukkig werk jij met een klein team dus de lijnen zijn lekker kort. Je komt binnen en ziet gelijk een schaal met fruit voor de medewerkers. 'Er is iedere dag vers fruit!' roept jouw collega. Al gauw komt iedereen naar jou toe voor een kennismaking en daarna jij richting de machines. Jij bent al ervaren dus de machines ombouwen, oplossen van kleine storingen en zorgen voor de veiligheid op de werkvloer is niet nieuw voor je. Maar ben je helemaal niet ervaren als operator? Geen zorgen met jouw 2 rechterhanden gaan jouw collega's ervoor zorgen dat jij gaat groeien naar een volwaardige operator! Je komt ontzettend veel dingen tegen op de werkvloer. Denk aan; werktekeningen lezen, verbeterprocessen schrijven want jouw mening telt!

Wat wij bieden

  • Een reiskostenvergoeding
  • Gratis fruit
  • Leuke activiteiten en evenementen met collega's
  • Doorgroeimogelijkheden met een mooi toekomstperspectief

Wat wij vragen

  • Mbo werk-denk niveau
  • Affiniteit met de techniek
  • Communicatief vaardig, soms ga je in gesprek met de productleiders over verbeterplannen
  • Hoofd koel houden tijdens een drukke dag

Over het bedrijf

Dit bedrijf hecht enorm veel waarde aan ruimte voor ontwikkeling. Zij vinden het belangrijk dat jij als collega voldoende ruimte krijgt om jezelf te blijven ontwikkelen. Het is daarom mogelijk om via een portal trainingen en cursussen te volgen om jouw kennis en vaardigheden binnen je vakgebied te verbreden! Er heerst een informele werksfeer en iedere werken is een grote pret. Omdat je met een klein team werkt (10 man) zijn de lijnen kort en werk je intensief samen. De orders die binnenkomen zijn voor klanten bedoeld die via een webshop goederen bestellen. Je kunt denken aan chocoladerepen, tv, telefoon of zelfs een grote knuffelbeer! Kortom; een bedrijf met de intentie om jou uiteindelijk een vast dienstverband aan te bieden!

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau