Luba Uitzendbureau

Machine operator

Details van de functie

Logo Over het werk

Als operator kom je te werken in een van de nieuwste/ modernste productiehal van het bedrijf! En wat nog mooier is dan de productiehal is de machine waar je mee komt te werken. De machine is een innovatief nieuwe snijmachine die matrassen uit schuimblokken snijdt. Deze machine is tot nu toe in Europa alleen nog maar te vinden is in deze productiehal. Hoe vet is dat! De werkzaamheden ga je uitvoeren met 5 collega's. De werkzaamheden zijn heel uitlopend. Zo zorg je voor de aanvoer van schuim met behulp van de heftruck, stel je de machine juist in, je voert licht onderhoud uit zoals het vervangen van de snijmessen, legt de matrassen klaar voor interne transport en je word nauw betrokken bij het gehele productieproces en bent een belangrijke schakel in het geheel. Heb je nu totaal geen ervaring met een heftruck of als operator? Geen probleem, dit alles is te leren. Zo kan je een heftruckcertificaat behalen op onze kosten en kun je eventueel een BBL-opleiding volgen tot proces operator. Dus ook als onervaren ben je op deze afdeling van harte welkom.

Wat wij bieden

  • Ontwikkelmogelijkheden die jou verder brengen in je vak, denk hierbij aan een heftruckcertificaat of een BBL-opleiding tot procesoperator
  • Baan in de dagdienst van 7:30 tot 16:30
  • Het doel is een jarenlange samenwerking
  • Een open cultuur en een goede werksfeer in een sociaal bedrijf
  • Bijdrage voor de reiskosten
  • Wekelijkse uitbetaling

Wat wij vragen

  • Je hebt een goede werkhouding, bent loyaal en collegiaal
  • Beschikt over mbo werk- en denkniveau
  • Je vindt het fijn om te werken in een omgeving met duidelijke regels en afspraken
  • Je beschikt over een kennis van de Nederlandse taal in spreken en lezen

Over het bedrijf

Werken bij deze marktleider die interieur produceert voor vrachtwagens betekent hard werken, maar ook successen vieren. Ze doen veel aan maatschappelijk verantwoord ondernemen, mensen met afstand op de arbeidsmarkt krijgen bij hen een kans op werk. Er is aandacht voor ARBO-technische zaken en er is een veiligheidsassistent werkzaam om te zorgen dat de werkzaamheden veilig uitgevoerd worden. De locatie is makkelijk bereikbaar met eigen vervoer en er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau