Luba Uitzendbureau

Logistieke administratief medewerker

Details van de functie

Logo Over het werk

In deze functie ben jij, samen met jouw collega's, verantwoordelijk voor alle administratieve zaken rondom internationaal logistiek en transport. Dit gaat om alle benodigde documentatie voor transport, zoals douane documenten en kwaliteitskeuringen. Je hebt hiervoor contacten met diverse partijen en instanties. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het opstellen van offertes richting de klanten. Mochten er zich problemen voordoen, dan los jij dit op!

Je komt te werken in een dynamische functie, waar geen één dag hetzelfde is. Jouw werktijden zijn van 8:30 uur tot 17:00 uur van maandag t/m vrijdag.

Wat wij bieden

  • Een tijdelijk functie, bij een snelgroeiend bedrijf in de AGF sector
  • Een baan waar je veel mogelijkheden krijgt om mee te denken met verbeteringen in het proces
  • Je komt te werken in een klein team, waar er een informele sfeer heerst
  • Een goed salaris en een reiskostenvergoeding van ?0,19 per kilometer
  • Pensioen

Wat wij vragen

  • Je hebt ervaring met logistieke processen en administratieve werkzaamheden
  • Je bent servicegericht en vindt het leuk om een praatje te maken met klanten
  • Jouw beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is goed
  • Je werkt nauwkeurig en maakt diverse systemen snel eigen

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is specialist in het koelen, verpakken en distribueren van diverse soorten fruit. Vanuit het moderne bedrijfspand in Den Hoorn leveren zij diverse diensten. Klanten kunnen bij dit bedrijf terecht voor de opslag van fruit. Daarnaast houden zij zich bezig met het ompakken, verpakken en rijpen van fruit. Tot slot verzorgen zij de juiste documentatie voor het importeren en exporteren van deze goederen. Je komt te werken in een dynamische omgeving, waar er veel ruimte is om mee te denken in het proces. Er heerst een informele sfeer met korte lijnen.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau