Luba Uitzendbureau

Calculator

  • Vacature
  • Vast contract
  • Noord-Brabant
Gemert
1 december 2022

Details van de functie

Logo Over het werk

Bij jouw toekomstige werkgever in Gemert ga jij als calculator aan de slag en ben je verantwoordelijk voor het opzetten van de calculatie. Je werktijden zijn flexibel tussen 7.00u en 17.00u, zolang jij je uren maar maakt. Daarbij komt ook het samenstellen en uitbrengen van offertes voor projecten in de gevelbouw. Met jouw bouwkundige inzicht ben je in staat tekeningen te lezen en deze om te zetten naar de technische oplossingen die het biedt. Daarbij kom je met een volledig, realistisch en haalbaar voorstel voor de klant. Hoe complex het project ook is, jij ziet eventuele risico?s en kansen en weet de klant juist te adviseren.

Wat wij bieden

  • Je start o.b.v. werving en selectie: je start niet als uitzendkracht maar krijgt direct een contract bij onze opdrachtgever
  • Een salaris afhankelijk van je wensen en ervaring tussen ? 2.800 en ? 3.200 per maand
  • Een fijne werkgever die met je meedenkt en waar korte lijnen van groot belang zijn

Wat wij vragen

  • Minimaal 2 jaar ervaring in een functie als calculator
  • Kennis in calculatie software en Excel
  • Goede communicatieve vaardigheden en een klantgerichte instelling

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever gevestigd in Gemert is een erkende gevelbouwer welke aluminium ramen, deuren, schuifpuien en vliesgevels op maat produceert en monteert. Zij verzorgen het gehele traject: van opdracht tot oplevering. En dat alles 100% in eigen beheer dit zodat de kwaliteit in elk stadium gewaarborgd is. Wat allemaal begonnen is achter in de schuur voor particulieren heeft zich nu door jarenlange ervaring zich weten te realiseren tot nieuwbouwprojecten in de utiliteitsbouw. Denk hierbij aan kantoren, bedrijfsgebouwen, scholen, appartementen-, woon-, en woon-zorgcomplexen.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau