Luba Uitzendbureau

Relatiebeheerder

Details van de functie

Logo Over het werk

Wellicht heb jij jouw nieuwe droombaan gevonden bij deze organisatie die het proces van inzameling en recycling van e-waste producten organiseert. Dit bedrijf heeft zes opdrachtgevers (stichtingen) in verschillende categorieën, zoals witgoed, bruingoed et cetera. Onder deze stichtingen vallen verschillende producenten en importeurs. Als relatiebeheerder ben jij het eerste aanspreekpunt voor deze producenten en importeurs bij vragen. Producenten en importeurs zijn wettelijk verplicht om aan te geven welke producten zij in de markt zetten en welke producten zij uit de markt halen en hoe dit dan geregeld is (waar gaan de producten heen als ze uit de markt zijn etc.). De afdeling producentenservices ondersteunt de producenten hierbij, door middel van het verzorgen van het registratie- en rapportageproces en het bijdragen van informatiebrieven, FAQ´s en productomschrijvingen.

Jij gaat namelijk producenten en importeurs bellen die potentieel deelnemer zijn voor één van de zes stichtingen. Je benadrukt dat ze te maken hebben met de wet- en regelgeving en geeft aan dat jij de producent hierin kan ontzorgen, mits zij zich aansluiten bij één van de zes stichtingen. Voor deze functie is het belangrijk dat je al ervaring hebt met klantcontact en een echte aanpakker bent, die graag verder kijkt dan zijn neus lang is. Je krijgt namelijk te maken met wetgeving, waarbij wel wat uitzoekwerk vereist is. Daarbij is het ook belangrijk dat je goed Engels spreekt, aangezien je ook contact zal hebben met Engelstalige producenten. Ook ben je handig met het analyseren van data en ben je bekend met Excel. Je deinst niet terug voor het maken van een draaitabel of voor verticaal zoeken.

Wat wij bieden

  • Flexibele werktijden
  • Na inwerken, de mogelijkheid om vanaf huis te werken
  • Een klein bedrijf met gezellige collega´s
  • Ruime ontwikkelingsmogelijkheden

Wat wij vragen

  • Hbo werk- en denkniveau
  • Je hebt ervaring met klantcontact
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal
  • Goede beheersing van Excel en Sharepoint

Over het bedrijf

Dit bedrijf is een non-profit organisatie die landelijk de inzameling en recycling van elektronische afvalproducten en energiezuinige lampen verzorgt. Op dit moment zijn er meer dan 10.000 inzamelpunten en heeft dit bedrijf een groot netwerk dat klanten in staat stelt meer te recyclen. Het doel? Binnen twee jaar 65% van de recyclebare elektronica, daadwerkelijk recyclen! Zo maken we samen de e-waste sector meer circulair.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau