Luba Uitzendbureau

Commercieel medewerker binnendienst

Details van de functie

Logo Over het werk

Als de nieuwe commercieel medewerker binnendienst kom jij terecht in een leuk team van 5 directe collega's, dat samen een hecht teamverband vormt en je werktijden zullen overdag zijn zoals kantoortijden. Tijdens de inwerkperiode maak je kennis met het bedrijf en de klanten waarna je met een zeker gevoel lekker aan de slag kan gaan! In jouw takenpakket bied je onder andere ondersteuning aan de accountmanagers en werk je nauw samen met de afdelingen inkoop en logistiek. Daarnaast coŲrdineer en begeleidt jij het offerte-, order- en leveringsproces van A tot Z. Binnenkomende klachten en leveringsproblemen los je adequaat op en door jouw commerciŽle drive weet jij van potentiŽle klanten, bestaande klanten te maken door koud te acquireren.

Wat wij bieden

  • Je hoeft niet als uitzendkracht te starten, je krijgt direct een contract bij dit bedrijf!
  • Het betreft een fulltime functie voor 38 uur per week bij een snelgroeiend bedrijf gevestigd in Eindhoven
  • Een baan met uitdaging, variatie en verantwoordelijkheid binnen een groep met gedreven aanpakkers
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en een goed salaris o.b.v. leeftijd en ervaring
  • Veel kansen en mogelijkheden om mee te groeien binnen en buiten je functie
  • Bij goed functioneren uitzicht op een vast contract

Wat wij vragen

  • Jij bent analytisch, kan goed luisteren en je bent in staat om adequate vertaling te maken van de wens van de klant naar offerte en vervolgens order
  • Jij beheerst zowel de Nederlandse als Engelse taal vloeiend
  • Jij hebt minimaal 3 jaar commerciŽle werkervaring en bent goed bekend met ERP systemen en het office pakket
  • Jij beschikt over mbo+ werk- en denkniveau met een affiniteit in technische productie

Over het bedrijf

De organisatie waar je komt te werken is een familiebedrijf dat complexe bedradingen en kabelbomen produceert voor producenten van apparaten voor de talloze sectoren zoals de bouw, transport, medische sector, landbouwsector en meer! Tevens distribueren zij technische componenten rondom deze bedradingen, maar ook voor printplaten. Al meer dan 70 jaar actief zijn in de Benelux en hechten zij veel belang aan persoonlijk contact en goede, langdurige samenwerkingen. Zowel met de ruim 90 medewerkers als de klanten. Vanwege de sterke groeiambities is dit bedrijf is regelmatig op zoek naar gemotiveerde technische medewerkers die het team komen versterken. Een mooie kans om mee te groeien met een technische, dynamische en toekomstgerichte organisatie.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau