Luba Uitzendbureau

Technische productiemedewerker

Details van de functie

Logo Over het werk

In het team werk je samen aan de hand van tekeningen aan het maken van ventilatieschachten. Je bewerkt het aluminium door te zagen, boren en puntlassen. Daarna bundel je de bestelling en zet je deze klaar voor de vrachtwagen die aan het einde van de dag de producten op komt halen. Deze schachten zijn allemaal bedoeld voor de nieuwbouw en worden daarin gemonteerd. Het werk is snel te leren, en je draagt verantwoordelijkheid voor je eigen werk. Er heerst binnen het team een informele, gemoedelijke sfeer, het einde van de week wordt er afgesloten met een drankje en een potje tafeltennis!

De werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag van 8:00-16:30 uur.

Wat wij bieden

  • Een mooi salaris van ongeveer ?2000,- netto per maand
  • Een leuke fijne werksfeer waar hard gewerkt wordt
  • Doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf
  • Reiskostenvergoeding

Wat wij vragen

  • Je vind het leuk om met je handen
  • Je kan werken op tempo
  • Je werkt graag samen met anderen

Over het bedrijf

Dit bedrijf waar je komt te werken regelt alles van A tot Z als het gaat om de bouw van complete duurzame ventilatie installaties voor winkels, woningen, utiliteitsgebouwen, gezondheidszorg, scholen of parkeergarages. Hierin zijn ze al jaren lang een grote speler in de markt. Vanaf de voorkant maken ze goede ontwerpen voor projecten om uiteindelijk de beste kwaliteit te kunnen leveren. Daarnaast bieden ze als service aan om de ventilatiesystemen te onderhouden bij bijvoorbeeld schade. Ook reinigen ze de ventilatiesystemen, zodat bacteriŽn niet verspreid worden.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau