Luba Uitzendbureau

Kwaliteitscontroleur

 • Vacature
 • Noord-Brabant
Eindhoven
2 december 2022

Details van de functie

Logo Over het werk

Als Kwaliteitscontroleur ben jij een belangrijke schakel binnen deze organisatie. Jij bent namelijk verantwoordelijk voor de tussentijdse en eindcontroles op de kabelbomen aan de hand van technische tekeningen. En jij bent samen met de co÷rdinator en andere controleur verantwoordelijk om het team in zijn kracht te zetten. Jij weet het team op een leuke, vlotte en motiverende manier aan te sturen waarbij het signaleren van eventuele verbeteringen, controleren op de naleving van de gewenste protocollen en het bijhouden van vakkennis ook verantwoordelijkheden gedurende de werkdag zijn.

Wat wij bieden

 • Uitdagende functie voor 32 uur per week bij een snelgroeiend bedrijf gevestigd in Eindhoven
 • Werkdagen en -tijden zijn van: maandag tot en met donderdag: 7.15-14.45 en op vrijdag van 7.15-11.15.
 • Een baan met uitdaging, variatie en verantwoordelijkheid binnen een groep met gedreven aanpakkers
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en een goed salaris o.b.v. leeftijd en ervaring
 • Veel kansen en mogelijkheden om mee te groeien binnen en buiten je functie
 • Bij aanvang een contract via Luba, met wekelijkse salarisbetaling. Bij goed functioneren een contract bij het bedrijf en uitzicht op een vast contract

Wat wij vragen

 • Je bent flexibel, nauwkeurig, communicatief vaardig en hebt oog voor details
 • Jij bent 32 uur per week beschikbaar verdeeld over 5 dagen
 • Je hebt aantoonbare ervaring met kwaliteitscontroleur binnen een productieomgeving
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift wegens werkinstructies

Over het bedrijf

De organisatie waar je komt te werken is een familiebedrijf dat complexe bedradingen en kabelbomen produceert voor producenten van apparaten voor de talloze sectoren zoals de bouw, transport, medische sector, landbouwsector en meer! Tevens distribueren zij technische componenten rondom deze bedradingen, maar ook voor printplaten. Al meer dan 70 jaar actief zijn in de Benelux en hechten zij veel belang aan persoonlijk contact en goede, langdurige samenwerkingen. Zowel met de ruim 90 medewerkers als de klanten. Vanwege de sterke groeiambities is dit bedrijf is regelmatig op zoek naar gemotiveerde technische medewerkers die het team komen versterken. Een mooie kans om mee te groeien met een technische, dynamische en toekomstgerichte organisatie.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau