Luba Uitzendbureau

Logistiek medewerker

Details van de functie

Logo Over het werk

Als logistiek medewerker ben jij de helft van je tijd onderweg. Je bent bezig met het bevoorraden van klanten en bouwplaatsen. Als je weer terugkomt in Barneveld, zorg jij dat alles juist in het ERP systeem staat en dat het magazijn op orde is. Je kijkt welke materialen besteld moet worden en welke materialen je de volgende dag gaat wegbrengen. Kortom: een afwisselende, uitdagende en zelfstandige baan.

Wat wij bieden

  • Een leuke fulltime baan
  • Een zelfstandige functie met veel mogelijkheid om dit zelf in te vullen
  • Uitzicht op een baan met vaste dienst
  • Cao klein metaal

Wat wij vragen

  • Je hebt een BE rijbewijs
  • Je bent in bezit van een heftruckcertificaat
  • Je vindt het fijn om zelfstandig te werken in een magazijn

Over het bedrijf

Jij komt te werken bij een mooi familiebedrijf in Barneveld, ondertussen staat de derde generatie aan het roer en zijn ze bezig met een moderniseringsslag. Het bedrijf is dagelijks bezig met het maken en installeren van luchtkanalen voor grote bedrijven en locaties. Daarnaast doen zij plaatbewerking voor verschillende doeleinden. Personeel staat voorop, er worden verschillende borrels georganiseerd door het jaar en ze organiseren personeelsuitjes en het is een hecht team. Zo gaan veel collega's samen hardlopen of wielrennen met elkaar, uiteraard in mooie shirtjes van het bedrijf.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau