Luba Uitzendbureau

Servicemonteur buitendienst

Details van de functie

Logo Over het werk

's Ochtends ga je vol enthousiasme op pad samen met je collega! Als je bij dit bedrijf komt werken, krijg je een gedegen inwerkprogramma. Pas als je zelfstandig kunt werken, ga je alleen op pad. Je werkdag begint niet op kantoor, want je gaat direct met de werkbus naar de klant. Hier start je om 08:00 uur met je eerste klus. De klanten zitten door heel Nederland. Hoe laat je dus vertrekt, hangt af van waar de klant zit. Jij voert onderhoud uit aan de dakwagens, verwisselbare gondels, hangladders en werkbruggen. Zegt je dit allemaal niets? Geen probleem, als je hier komt werken wordt alles je geleerd van A tot Z. Dit onderhoud wordt gemiddeld één keer per jaar gedaan. Ook moeten deze materialen/installaties worden gekeurd en getest. Dat behoort ook tot jouw takenpakket. Kan je dit nog niet? Jouw toekomstige werkgever leert het je graag.

De gondels hangen aan kabels. Die zorgen er voor dat de gondel netjes recht blijft hangen. Deze kabels moeten één keer in de zes jaar vervangen worden. Is er een acute storing? Dan moet deze worden opgelost. Dat betekent dat als jij de dichtstbijzijnde monteur bent, je hier naar toe moet gaan. Voordat jij begint met jouw werkzaamheden, maak je eerst een foto van wat gerepareerd moet worden. Klaar met je werkzaamheden en is alles goed gerepareerd? Dan maak je opnieuw een foto. Deze foto's worden verwerkt in een rapport die naar de klant wordt verstuurd, zo kunnen zij goed zien wat jij voor werk hebt gedaan.

Wat wij bieden

  • Mbo werk- en denkniveau
  • Technisch inzicht: jouw twee rechterhanden komen hier goed van pas
  • Jij bent in bezit van een B-rijbewijs want je hebt klanten door heel Nederland, je vindt het dus niet erg om veel te rijden
  • Je hebt geen hoogtevrees, omdat je op gebouwen staat tussen 2 meter en 100 meter hoog
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat wij vragen

  • Een werkbus van de zaak om naar de klant te rijden
  • Het betreft een fulltime functie voor langere tijd met uitzicht op vaste dienst verband
  • Een goed salaris tussen ?2600 - ?3600 afhankelijk van jouw kennis en ervaring

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een bedrijf dat zorgt voor de verkoop, installatie en serviceonderhoud van gevelsystemen. De installaties kan je terug vinden op grote bedrijfspanden door heel Nederland. Denk hierbij aan glazenwasinstallaties maar ook de dak veiligheid en de inspectie daarvan. Zij denken graag mee met hun opdrachtgevers en hebben service en dienstverlening hoog in het vaandel staan.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau