Gom

Schoonmaak medewerker op een basisschool in Beltrum

Details van de functie

Logo Werk jij graag dichtbij huis? Woon je in de omgeving van Beltrum, Gelderland? Als schoonmaak medewerker is je werk goed te combineren met je privéleven. Lees snel verder!

Functieomschrijving

Bij een basisschool in Beltrum, Gelderland zijn wij op zoek naar nieuwe collega's die ons team met schoonmakers en schoonmaaksters komen versterken. De werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag voor ongeveer 12,5 uur per week.
De werktijden zijn tussen 14.30 en 17.00 uur.

Ben jij iemand die een groot verantwoordelijkheidsgevoel heeft en de basisschool ziet als "zijn" of "haar" school en daarnaast blij wordt van een schone school waar de kinderen, juffen en meesters elke dag weer kunnen lesgeven in een schone en hygiënische omgeving.

Ben jij de persoon die wij zoeken? Dan komen wij graag met je in contact.
Je kunt een WhatsApp berichtje sturen naar of even bellen als je nog vragen hebt

Wat je krijgt

Werken als schoonmaak medewerker bij Gom betekent werken in een familiebedrijf, leuke collega?s en een informele werksfeer. Samen kijken we hoe we het werk voor jou zo leuk mogelijk kunnen maken. Ook bieden wij:

  • een goed salaris! Wij bieden volgens de CAO Schoonmaak
  • en glazenwassersbedrijf een bruto uurloon vanaf 21 jaar tussen de ?11,83 en ?13,50 afhankelijk van je leeftijd, kennis en ervaring;
  • vakantiegeld en een eindejaarsuitkering;
  • een extra vrije dag op je verjaardag;
  • diverse ontwikkelingsmogelijkheden door het volgen van gerichte (vak) opleidingen en persoonlijke trainingen zodat je kan doorgroeien binnen onze organisatie.

Wie je bent

Jij bent enthousiast, gastvrij, precies en klantgericht. Je snapt dat het belangrijk is om te werken volgens een bepaalde structuur. Als schoonmaker of schoonmaakster heb jij;

  • goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • een passie voor de schoonmaak;
  • een groot verantwoordelijkheidsgevoel om goed zelfstandig te werken.

Ben jij de schoonmaakmedewerker die wij zoeken in de omgeving van Beltrum, Gelderland? Solliciteer dan snel via de sollicitatieknop!

Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met onze recruiter!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Gom