Trigion

Propositie manager (Schiedam, hybride)

Details van de functie

Logo Ga jij voor ons creatieve, innovatieve en aansprekende nieuwe beveiligingsproposities ontwikkelen en weet je daarnaast reeds bestaande services door te ontwikkelen?

Functieomschrijving

Trigion is een beveiligingsbedrijf met 6000 medewerkers, wat de ambitie heeft om blijvend te ontwikkelen in het professionaliseren van onze dienstverlening beveiliging. Trigion is onderdeel van familiebedrijf Facilicom, Nederlands grootste facilitaire dienstverlener. Voor een nieuw op te zetten team, zoeken wij een Propositie Manager.

Als Propositie Manager ga je samenwerken met collega?s binnen het Marketing & Business Development team. Jij bent de aangewezen persoon als het gaat om het ontwikkelen van creatieve, innovatieve en aansprekende nieuwe beveiligingsproposities en je zorgt voor de doorontwikkeling van bestaande services en proposities. Je rapporteert direct aan de Directeur Marketing & Business Development en werkt goed in een omgeving waar je vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt om te werken aan de uitvoering van de marketing & new business plannen.

Wat ga je doen?

Je bent volledig op de hoogte van klantbehoeften en klantinzichten, bij ons staat namelijk de klant centraal. Je speelt ad hoc in op recente ontwikkelingen en kan je deze doorvertalen naar (flexibele / verbeterde) proposities en je gaat samen met collega?s op zoek naar nieuwe marktsegmenten. Deze vertaal je naar nieuwe business kansen en naar go-to-market plannen.

 • Je gaat aan de slag met het ontwikkelen en implementeren van nieuwe proposities binnen Trigion
 • Je bent verantwoordelijk voor de strategische propositie roadmap
 • Je werkt samen met Marketing, Communicatie en het Business Management team en gebruikt onze purpose als inspiratie en onze strategie als sturing in je plannen
 • Je werkt vanuit de kernwaarden van Trigion en weet deze om te zetten in korte
 • en lange termijn plannen en doelstellingen
 • Je bent een kei in business cases die je samen bouwt met ons Business Control team om winstgevende proposities te ontwikkelen
 • Je bent de regisseur in de communicatie tussen de verschillende teams die gezamenlijk onze proposities ontwikkelen, implementeren en in de markt zetten.
 • Je doet klantonderzoek en analyseert deze klantdata samen met collega?s.

Wat je krijgt

Je gaat deel uitmaken van het nieuwe Marketing & Business Development team binnen Trigion met 4 specialisten en je werkt nauw samen met de andere afdelingen binnen Trigion en Facilicom. Je standplaats is Schiedam, maar eigenlijk ook weer niet. Want je kunt bij ons heel makkelijk vanuit verschillende locaties, waaronder je eigen huis werken. Omdat het een nieuw team betreft, krijg je veel ruimte om jezelf te ontwikkelen en echt iets moois neer te zetten. Jouw werk doet er dus echt toe. Veder kun je rekenen op:

Een marktconform salaris, op basis van je ervaring en competenties;

28 vakantiedagen op fulltime basis;

Een goede pensioenregeling;

Hybride werken;

De mogelijkheid tot deelname aan collectieve (zorg)verzekeringen;

Volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en opleidingsprogramma?s.

Wie je bent

Wij zoeken iemand die creatief, ondernemend en een echte teamplayer is. Iemand die uitdaging ziet in onderdeel zijn van een opstartend team en die wil meewerken aan de ontwikkeling hiervan. Ook je eigen ontwikkeling hierin vind je belangrijk, waardoor je steeds op zoek bent naar nieuwe kennis. Pro-activiteit en nieuwsgierigheid zijn dan ook eigenschappen die op jou van toepassing zijn. Daarnaast beschik je over:

Minimaal een afgeronde HBO-opleiding

Je hebt tenminste 5 jaar ervaring in een product ontwikkeling/propositie rol en een bewezen track record in het ontwikkelen en implementeren van producten, services en proposities

Je beschikt over sterke analytische en strategische vaardigheden

Je hebt ruime B2B marketing ervaring

Je bent analytisch sterk en verschaft inzicht in de performance van de verschillende proposities in het portfolio

Je kunt een vertaling maken van, soms technisch complexe, producten en diensten naar wensen vanuit de klant inclusief een business case en go-to-market plan

Je hebt jouw blik naar buiten gericht om markt
 • en klantbehoeften te herkennen en door te vertalen.

  Je bent pro actief, resultaatgericht en ondernemend.

  Je initieert en faciliteert opleidings

  -en ontwikkelingstrajecten voor proposities

  Je participeert als propositiespecialist in verschillende cross functionele teams.

  Je bent flexibel, kunt snel schakelen en voelt je thuis in een dynamische organisatie met ambitieuze targets.

  Goede presentatie

  -en uitstekende PowerPoint skills.

  Tot slot heb je sterke projectmanagementvaardigheden en ben je communicatief sterk.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Trigion