Luba Uitzendbureau

Productie operator

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Brabant
Tilburg
9 december 2022

Details van de functie

Logo Over het werk

In deze functie als productie operator ga je aan de slag in 3 ploegen. De voornaamste taken die je gaat uitvoeren zijn het voor- en nabewerken van vormen, het schuren van producten en het bedienen van randapparatuur. Daarnaast kan het werk fysiek zwaar zijn omdat je lang moet staan en omdat er elke 4 minuten een plaat van 5 kilo van de machine afgehaald dient te worden. Naast deze werkzaamheden is het ook belangrijk dat jij je werkplek netjes houdt en eventuele afwijkingen meldt bij de juiste persoon.

De werktijden in 3-ploegendienst zijn als volgt:

Nachtdienst: 22:00-06:00 uur
Ochtenddienst: 06:00-13:30 uur
Avonddienst: 13:30-22:00 uur

Wat wij bieden

  • Bij gebleken geschiktheid uitzicht op vast dienstverband
  • Bruto-uurloon van ?16,79 (inclusief adv en ploegentoeslag van 22.3%) vanaf 22 jaar en ouder. Per 1-12 een CAO stijging van 5.5%.
  • Bij gebleken geschiktheid zijn er doorgroeimogelijkheden

Wat wij vragen

  • Bereid zijn om in 3 ploegen te werken
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Steekt graag de handen uit de mouwen

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en wereldwijde verkoop van technisch hoogwaardige producten. Het is een midden en kleinbedrijf met ongeveer 65 medewerkers. Ook biedt de werkgever bij gebleken beschikbaarheid doorgroeimogelijkheden en uitzicht op een vast dienstverband.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau