Luba Uitzendbureau

Inpakmedewerker

  • Vacature
VMBO
  • Zuid-Holland
Sassenheim
28 november 2022

Details van de functie

Logo Over het werk

Binnen dit bedrijf zijn verschillende afdelingen. Jij gaat aan de slag op de afdeling ham waar je de ham met grondstoffen bewerkt. De ham ondergaat, afhankelijk van het te produceren eindproduct, diverse bewerkingen zoals pekelen, spuiten, malen, cutteren etc. Na deze bewerkingen wordt het nog rauwe product ?gestopt? of ?ingeblikt? en dan op karren de kookkasten binnengereden. Na het kookproces spreken we dan over ham. Het productieproces is uitgerust met de modernste apparatuur die de kwaliteitsbepalende factoren standaardiseert. Doordat je met vleeswaren werkt, kom je in een gekoelde omgeving van zo'n 4 graden te werken. Jij helpt dan bij het maken van het vlees of jij gaat het eindproduct inpakken.

Wat wij bieden

  • Een fulltime functie voor langere tijd
  • Een leuke baan waar hard wordt gewerkt in een informele sfeer
  • De werktijden zijn van 06:00 - 15:30 uur van ma t/m donderdag en op vrijdag werk je tot 13:00

Wat wij vragen

  • Jij bent bereid om met varkenvlees te werken
  • Het is belangrijk dat je gemotiveerd bent en het vak wil en kan leren
  • Jij bent fulltime en voor een onbepaalde tijd beschikbaar
  • Je spreekt de Nederlandse taal

Over het bedrijf

Het bedrijf waar je komt te werken is een familiebedrijf wat gespecialiseerd is in de verwerking van vlees. De organisatie wordt gekenmerkt door een platte structuur, dat garant staat voor persoonlijk contact en hoge mate van betrokkenheid. Daarnaast staat vakmanschap, kwaliteit en hygiŽne staat hoog in het vaandel bij dit bedrijf. Naast hard werken is er ook ruimte voor gezelligheid. Zo is er in dit bedrijf een pauze om samen te ontbijten, koffie pauze en een lunchpauze. Deze goede sfeer maakt dat mensen langdurig voor deze opdrachtgever werken en deze loyaliteit zoeken zij ook in hun nieuwe medewerkers. Jouw mening en initiatief wordt gewaardeerd. Wanneer je hier interesse hebt wordt je meegenomen in de groei van het bedrijf.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau