Gom

Schoonmaak medewerker on tour in regio Waalwijk met auto van de zaak

Details van de functie

Logo Ben jij op zoek naar een nieuwe baan, waar geen dag hetzelfde is en jij een eigen auto van de zaak krijgt? Ben je woonachtig in Waalwijk of omgeving? Lees dan snel verder!

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan waarin je zowel parttime als fulltime kunt werken? En waar je een auto van de zaak krijgt? Dan ben je bij Gom aan het juiste adres!

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega die ons schoonmaakteam met schoonmakers en schoonmaaksters komt versterken.

Met een auto van de zaak ga je naar verschillende klanten in het gebied rondom Waalwijk. Je bent een echte schoonmaker on tour! Je werkt bij verschillende klanten en dat maakt het werken zo afwisselend. Zo kun je de ene dag starten in Waalwijk, Oosterhout of Den Bosch en ben je de volgende dag bij andere klanten in de regio.

De werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag tussen 06:00 en 19.00 uur. Je kunt tussen de 30 en 38 uur per week bij ons werken. Samen kijken we hoe we het werk voor jou zo leuk mogelijk kunnen maken.

Een ideale baan: je hebt volop afwisseling in werkzaamheden én deze baan is goed te combineren met schoolgaande kinderen en/of met hobby's!

Wat je krijgt

Werken als schoonmaak medewerker bij Gom betekent werken in een familiebedrijf, leuke collega?s en een informele werksfeer. Ook bieden wij:

  • een goed salaris! Wij bieden een bruto uurloon vanaf 21 jaar tussen de ?11,83 en ?13,50 afhankelijk van je leeftijd, kennis en ervaring;
  • een auto van de zaak;
  • vakantiegeld en een eindejaarsuitkering;
  • een extra vrije dag op je verjaardag;
  • diverse mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen door het volgen van gerichte (vak) opleidingen en persoonlijke trainingen!

Wie je bent

Jij bent enthousiast, gastvrij, precies en klantgericht. Je snapt dat het belangrijk is om te werken volgens een bepaalde structuur. Als schoonmaker heb jij;
  • een goede beheersing van de Nederlandse/Engelse taal in woord en geschrift;
  • ervaring en affiniteit met werken in de schoonmaakbranche;
  • een rijbewijs B

Ben jij de flexibele schoonmaak medewerker die wij zoeken in omgeving Waalwijk? Solliciteer dan snel via de sollicitatieknop!

Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met onze recruiter!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Gom