Luba Uitzendbureau

Tekenaar Revit

Details van de functie

Logo Over het werk

Voor deze functie van tekenaar ga jij je bezighouden met het ontwerpen van platte daken voor nieuwbouwprojecten. Elk project is anders en vraagt een andere benadering. Naast de afspraken met aannemers moet je rekening houden met specificaties en geldende voorschriften en normen die gelden binnen de woonplaats. Tijdens het ontwerpen houd je rekening met afmetingen, materialen, afwatering, weersinvloeden enz. Is de klant op zoek naar een enkelvoudig dak of kunnen de dakelementen gekoppeld worden zodat je tot meer lengte kan komen? Na jouw inwerktraject weet jij hier alles van en kan jij precies de klant vertellen wat en wanneer hij jou kan verwachten. Naast het ontwerp draag je ook zorg voor de werkvoorbereiding en houd je het proces in de gaten als de productie gestart is. Daar waar nodig heb je contact met collega's in de buitendienst en licht je je tekeningen toe aan de productie afdeling. Op deze wijze ben je betrokken vanaf de ontwerpfase tot en met de oplevering.

Wat wij bieden

  • Een uitdagende fulltime functie met uitzicht op een vast contract
  • Een goed salaris dat ligt tussen de ?2.500 en ?3.500 bruto bruto per maand, afhankelijk van opleiding en werkervaring
  • Een super leuke en dynamische werkgever met een prettige werksfeer
  • Een goed inwerktraject
  • Reiskostenvergoeding

Wat wij vragen

  • Je hebt ervaring als Revit tekenaar.
  • Je bent analytisch en technisch onderlegd.
  • Door jouw goede communicatieve vaardigheden weet je de wens van de klant te achterhalen.
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden in de Nederlandse taal.

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is een jonge organisatie die zich specialiseren in daken voor nieuwbouwprojecten. Met 16 man in de productie kunnen zij prefab dakelementen maken waardoor aannemers hun project snel voort kunnen zetten. Ieder ontwerp wordt in overleg met de klant custom made ontworpen en gebouwd. In het bedrijf hangt een informele en fijne sfeer.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau