Luba Uitzendbureau

Magazijnmedewerker

Details van de functie

Logo Over het werk

Als magazijn medewerker zorg je ervoor dat de goederen op de juiste manier op transport kunnen. Ook laad en los je de vrachtwagens. Je scant de goederen die de deur uit gaan in én je scant de binnenkomende goederen met een handscanner. Als je nog geen hef- of reachtruck certificaat hebt, kan je deze via Luba behalen.

Wat wij bieden

  • Je krijgt de kans om jouw loopbaan glans te geven bij een groeiend en groot logistiek bedrijf
  • Een allround logistieke functie
  • Een werkplek waar je veel leert en kunt groeien

Wat wij vragen

  • Je bent in het bezit van een hef- en/of reachtruckcertificaat (of wil dit behalen)
  • Je spreekt Nederlands en Engels
  • Je bent gemotiveerd om hard te werken

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een logistieke grootmacht gevestigd op Schiphol Rijk. Het bedrijf is gevestigd in een ontzettend mooi pand en er heerst een goede sfeer. Er werken ca. 150 mensen in het magazijn. Daarnaast zijn er nog 50 collega's met kantoorfuncties. Er zijn erg weinig mensen die het bedrijf verlaten voor een andere baan. Dit komt door de diversiteit, toekomstperspectief en een betrokken mentaliteit.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau