Luba Uitzendbureau

Commercieel medewerker binnendienst

Details van de functie

Logo Over het werk

Jij gaat aan de slag als verkoopmedewerker binnendienst waarbij jij op kantoor de sales- en accountmanagers ondersteunt. Zo verwerk je binnenkomende orders administratief, houd je alle klantgegevens up-to-date en heb je veelvuldig contact met klanten. Door jouw kennis van zaken herken jij ook kansen bij de klant en speel je hier adequaat op in. Je krijgt niet alleen de orders binnen, maar klanten zullen jou ook bellen met vragen die jij zoveel mogelijk beantwoordt of doorspeelt naar de juiste persoon binnen de organisatie.

Wat wij bieden

  • Een leuk team
  • Kans op een vast dienstverband
  • De kans om jezelf binnen de organisatie te ontwikkelen

Wat wij vragen

  • Je bent commercieel ingesteld
  • Je werkt accuraat
  • Je beschikt over basiskennis van de Franse en Engelse taal
  • Je ziet en speelt snel in op kansen

Over het bedrijf

Je gaat aan de slag bij een groot internationaal bedrijf, maar op een locatie waar je de grootsheid van de organisatie bijna niet voelt. Er hangt een leuke en informele sfeer waarbij jij nauw samenwerkt met jouw collega op kantoor en in de buitendienst. Binnen de locatie zijn korte communicatielijnen en wordt veel aandacht besteed aan een gezonde en veilige werkplek.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau