Luba Uitzendbureau

Monteur storing werktuigbouwkunde

  • Vacature
  • Noord-Holland
Zaandam
26 november 2022

Details van de functie

Logo Over het werk

Je voornaamste taken zijn het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden WTB zoals sleutelen aan installatie onderdelen, repareren van pompen, laswerkzaamheden op basis van werkorders of onderhoudsprogramma?s. Je doet voorstellen om opgetreden storingen op te lossen en te verhelpen. Naast het oplossen van storingen ben je ben ook de ondersteunende factor van het productiepersoneel. Je helpt mee met het in-, om en bijstellen van productieapparatuur.

Wat wij bieden

  • Ruimte om jezelf te ontwikkelen
  • Een platte organisatiestructuur
  • Een gezellig team

Wat wij vragen

  • Mbo-techniek of vergelijkbare (praktijk)opleiding.
  • Zich met zorg en aandacht houden aan de regels en voorschriften omtrent orde, netheid en veiligheid.
  • Betrokkenheid tonen in het willen behalen van gestelde doelen.

Over het bedrijf

Dit bedrijf heeft zich gespecialiseerd in het schoonmaken van oliŽn zodat deze vervolgens verkocht kunnen worden. Ze kunnen ongeveer 70 soorten oliŽn schoonmaken, deze worden vervolgens verkocht en gebruikt door consumenten of de oliŽn worden gebruikt in de cosmetica. Er heerst een een informele organisatiestructuur.

Wil je meer weten over deze vacature, stuur een WhatsApp berichtje naar [klik hier voor het telefoonnummer] of bel op [klik hier voor het telefoonnummer]

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau