Luba Uitzendbureau

Monteur elektrotechniek - leerling

 • Vacature
 • Tijdelijk
VMBO
 • Noord-Holland
Amsterdam
9 december 2022

Details van de functie

Logo Over het werk

Je hebt het vast weleens gezien dit prachtige bedrijf langs de A5. Dit mooie bedrijf biedt jou de kans om een mbo 3 opleiding Eerste Monteur Service & Onderhoud elektrotechniek & instrumentatie te volgen. Je gaat leren, werken, plezier maken en geld verdienen! Als leerling monteur ga jij onder de vleugels van ervaren collega?s van de technische dienst het vak leren.

En dag per week ga je naar school (deze dag krijg je doorbetaald) waarbij je alles leert over de verschillende apparatuur en installaties binnen de elektro-, meet- en regeltechniek. Van eenvoudig afstel- en regelwerk tot aan analyseren en optimaliseren van machines.

Vier dagen per week ga je werken en leren in de praktijk. Je gaat de volgende werkzaamheden leren en uitvoeren:
 • Signaleren, analyseren en verhelpen van storingen aan elektrotechnische machines, apparatuur en installaties
 • Preventief en periodiek onderhoud aan elektrotechnische machines, apparatuur en installaties
 • Eenvoudige werkzaamheden uitvoeren aan het werktuigbouwkundige deel van machines en installaties
 • Lezen en interpreteren van elektrotechnische schema?s

Het werk bij Sonneborn is heel uitdagend en afwisselend. Je weet nooit welke storing de volgende is en hoe je hem gaat oplossen. Dat maakt het elke dag leuk om aan het werk te gaan. De ene dag kan het heel rustig zijn en kan het periodieke onderhoud gedaan worden en de andere dag ben je vooral bezig met storing zoeken.

Lara: "Toen ik bij Sonneborn begon wist ik bijna niks over de elektrotechniek. Maar met behulp van de theorie uit de opleiding en de goede begeleiding van mijn collega?s ben ik al heel erg gegroeid binnen het vak. Het is een vak wat voldoening geeft als je iets heb opgelost. Ik ga daarom ook elke dag met plezier naar mijn werk."

Wat wij bieden

 • Een uitdagende baan en de kans om jouw mbo-3 diploma monteur service en onderhoud elektrotechniek & instrumentatie te behalen
 • Een detacheringscontract gedurende de opleiding
 • Goede arbeidsvoorwaarden: zoals een doorbetaalde schooldag, 25 vakantiedagen en 8% vakantietoeslag
 • De salarisindicatie is ? 2242,- bruto per maand
 • Na het behalen van jouw vakdiploma en bij goed functioneren krijg je een contract bij het leerbedrijf

Wat wij vragen

 • Je hebt een proactieve houding, verantwoordelijkheidsgevoel en uiteraard ben je leergierig, je bent als eerste monteur E&I nooit uitgeleerd!
 • Motivatie en doorzettingsvermogen zijn voor ons het meest belangrijk.
 • Aantoonbare affiniteit met techniek is natuurlijk ook een must. Dit kan door werkervaring maar ook zeker aan de hand van je hobby's.
 • Sleutel jij bijvoorbeeld heel graag aan jouw auto of brommer, of ben jij altijd bezig met diverse klussen in en rondom je huis?
 • Een intredetoets maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure

Over het bedrijf

Sonneborn is ook een hele fijne werkgever in combinatie met de opleiding. Als je een vraag heb over je huiswerk is er altijd wel iemand die je wil helpen het te begrijpen. Het team heeft een hele fijne collegiale sfeer. Als je hulp nodig hebt dan kan je dat altijd aan iemand vragen. Sonneborn is een wereldwijde marktleider als het gaat om halffabricaten zoals witte olie, vaseline, was en sulfonaten. De technische dienst bestaat uit de afdeling elektrotechniek en mechatronica. Beide afdelingen beschikken over een eigen werkplaats op het terrein en vullen elkaar aan. Het bedrijf kent een fijne en informele werksfeer, heeft aandacht voor de individuele werknemer en heeft loopbaanontwikkeling en opleiden hoog in het vaandel staan. Ze kijken dan ook uit naar jouw start! Voordat je begint in verband met de veiligheid is het wel noodzakelijk om je VCA certificaat te behalen, dit regelt Luba voor je.

Wil je meer weten over deze vacature, stuur een WhatsApp berichtje naar [klik hier voor het telefoonnummer] of bel op [klik hier voor het telefoonnummer] .

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau