Luba Uitzendbureau

Monteur WTB / E&I

Details van de functie

Logo Over het werk

Bij deze opleiding tot monteur zorg jij er samen met je collega's voor dat het proces in goede banen wordt geleid. Als onderhoudsmonteur in opleiding ben je met het team verantwoordelijk voor het onderhoud van onze productie-installaties. Tot je taken behoren o.a.: Instellen van de productie-installatie, voorbereiden en uitvoeren van onderhouds- en reparatiewerkzaamheden, schoonhouden van de installatie en de werkplaats. Ook adviseer je de technische dienst met betrekking tot de kwaliteit en veiligheid van de installatie. Je werkdag is altijd afwisselend en uitdagend!

Wat wij bieden

  • Je krijgt bij een leer- en werkovereenkomst voor de duur van 2,5 jaar.
  • Je gaat gemiddeld 1 dag per week naar school. Vanuit school krijg je diverse praktijkopdrachten over jouw eigen werkplek
  • Je ontvangt 25 vakantiedagen en 8% vakantietoeslag. Uiteraard ontvang je ook een reiskostenvergoeding voor de kilometers die je voor je werk maakt.
  • Een zeer royaal salaris plus arbeidsvoorwaardenpakket!

Wat wij vragen

  • Beschik jij over de juiste persoonlijkheid en motivatie om een mbo-3 opleiding te behalen?
  • Werken als allround monteur is jouw droom en je hebt dan ook duidelijk affiniteit met techniek.
  • Een VCA en/of heftruckcertificaat is tevens een pré als je die nog niet hebt kun je die via ons behalen.
  • Uiteraard verwachten wij dat jij gemotiveerd bent en enthousiast de kans grijpt om je diploma te behalen.

Over het bedrijf

Er is een brede waaier van producten. Daarmee komen ze tegemoet aan de specifieke behoeften van de bouwnijverheid (voornamelijk als grondstof voor beton) en de grote infrastructuren (spoorwegballast, wegverharding, dijken tot bescherming van oevers enzovoort). Zij behoort tot de wereldtop in de markt van cement, zand & grind, betonmortel en aanverwante activiteiten, waardoor ze één van de belangrijkste producenten van bouwmaterialen in de wereld is. Klanten zijn onder andere betoncentrales, producenten van betonproducten, aannemers, bouwmaterialenhandels en producenten van droge mortel.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau