Piet Zoomers

Stagiair Visual Merchandiser

  • Stageplaats
MBO
  • Gelderland
  • Overijssel
Wilp
22 november 2022
2 maart 2023

Details van de functie

Logo Creatieve leergierige Visual Merchandiser stagiaire voor Piet Zoomers in Wilp (bij Deventer)

Wie zijn wij? Piet Zoomers werd in 1972 opgericht en is uitgegroeid tot één van de bekendste moderetailers van Nederland. Naast de ModeMall in Wilp met maar liefst 5500 m2 fashion en een Fashion Café, heeft Piet Zoomers een grote Citystore in het centrum van ’s-Hertogenbosch. Daarnaast hebben wij een uitgebreide online webshop. Met meer dan 150 topmerken bieden wij een breed aanbod in mode voor iedereen. Ook lifestyle artikelen, schoenen, boeken en accessoires behoren tot ons assortiment.

Wat ga je doen?
Ben jij die enthousiaste gemotiveerde stagiair die veel wil leren? Wij hebben voor de periode voorjaar 2023 weer een stageplek beschikbaar bij onze etaleurs/Visual Merchandisers, werkzaam vanuit Wilp - dichtbij Deventer (voor stagiairs die reizen per openbaar vervoer of uit Deventer komen, is er een gratis taxi-dienst tussen NS station Deventer en Piet Zoomers Wilp).

Je werkt mee aan een optimale presentatie van het winkelbeeld in onze ModeMall van 5000 m2 te Wilp (merkenshops en afdelingen). Je houdt de trends bij en bent bekend met styling/markt- en visual merchandise ontwikkelingen. De werktijden zijn in principe: maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur. Je hebt passie voor mode en bent enthousiast, vooruitstrevend, inspirerend en gemotiveerd.

Wat biedt het leerbedrijf de student?
Wij bieden jou een fijne leer/werkomgeving, waarbij je werkt met dames- en herenmode, schoenen en woonaccessoires. Je leert o.a. om inspirerende presentaties van fashion en woonaccessoires te creëren en uit te voeren voor onze ModeMall te Wilp. Er wordt rekening gehouden met de uitstraling van alle prachtige merken die wij voeren. Je bereidt ook signing en posters voor de winkels voor. Door ons grote merkenaanbod en verschillende events is het werk zeer veelzijdig en afwisselend. Je wordt begeleid door een ervaren mentor en werkt in een gezellig team.

Kandidaatseisen:
Van nature ben je creatief, handig en praktisch ingesteld. Onze voorkeur gaat uit naar studenten (opleiding ruimtelijk vormgever) van het CIBAP te Zwolle of NIMETO te Utrecht.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Piet Zoomers
Contactpersoon:
Bas Zoomers
E-mailadres:

Acquisitie n.a.v. deze functie wordt niet op prijs gesteld!