Luba Uitzendbureau

Magazijnmedewerker

Details van de functie

Logo Over het werk

Je gaat de goederen die binnenkomen controleren op aantallen en kwaliteit en boekt ze binnen in het computersysteem. Daarna zet je ze op de juiste plek in het magazijn of zet je ze klaar voor de productie afdelingen. Ook ga je technische onderdelen verzamelen met een orderpicklijst. De onderdelenkarren en zelfs machines zet je klaar voor de productie zodat zij de veegmachines in elkaar kunnen zetten. Dit doe je voornamelijk op de locatie in Heerhugowaard maar af en toe ook in Alkmaar.

Wat wij bieden

  • Je gaat werken bij een marktleider in een groeiende, internationale onderneming
  • Een filevrije werkomgeving in Heerhugowaard/Alkmaar
  • Ruime mogelijkheid tot het volgen van training en opleiding
  • Reiskostenvergoeding
  • Baan voor langere tijd en uitzicht op vaste dienst!

Wat wij vragen

  • Enige ervaring met logistieke werkzaamheden, bij voorkeur binnen een productie omgeving en een heftruckcertificaat
  • Goede kennis van systemen als MS office, waarbij SAP ervaring een pr is
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden, je kan makkelijk schakelen tussen verschillende taken, bent een teamplayer met een positieve werkhouding

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is de producent- verkoop- en serviceorganisatie (dealer) van veegmachines. Met zo?n 200 collega?s is de ambitie om de klantverwachting dagelijks te overtreffen. Dit wordt gedaan door te luisteren, mee te denken, creativiteit te tonen en de handen uit de mouwen te steken. Op deze manier levert dit bedrijf haar bijdrage aan schone straten en een schone leefomgeving voor een ieder.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau