Luba Uitzendbureau

Expeditie Medewerker

Details van de functie

Logo Over het werk

In deze veelzijdige rol ben jij samen met twee collega's verantwoordelijk voor het transporteren van grondstoffen, verpakkingsmaterialen, halffabricaten en maak jij de producten gereed. Deze uitvoering dien jij a.d.h.v. een voorgeschreven wijze met de juiste kwaliteit en kwantiteit uit te voeren zodat het in opslag genomen wordt en tijdig klaar is voor de productie of expeditie. Daarnaast ben jij continu bezig om samen met jouw collega's de logistieke processen te verbeteren. Team work makes the dream work! Daarnaast zal je ook een gedeelte van de dag bezig zijn met het werken op de hef- en reachtruck.

Wat wij bieden

  • Fulltime functie in de dagdienst (07:00u tot 14:50u of 08:00u of 15:50u)
  • Bij goed functioneren uitzicht op een vast dienstverband
  • Informele werkomgeving met hardwerkende collega's om je heen

Wat wij vragen

  • Jij beschikt over een heftruck- en reachtruckcertificaat of jij bent bereid deze te halen via Luba Uitzendbureau
  • Jij hebt ervaring in een soortgelijke functie
  • Enige kennis van Excel en SAP

Over het bedrijf

Deze groeiende organisatie is onderdeel van Lotus Bakeries en bestaat inmiddels alweer 135 jaar. Naast ontbijtkoek is deze organisatie ook gespecialiseerd in de verantwoorde tussendoortjes en de lekkere koekjes. Het betreft een organisatie met gezellige, ambitieuze en hardwerkende collega's, waar we naast hard werken ook veel plezier met elkaar hebben centraal staat. Zo is deze organisatie in 2017 uitgeroepen tot het meest Vitale Bedrijf van Noord Brabant en hebben zij dit jaar het keurmerk Beste Werkgever 2018 gewonnen!

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau