Luba Uitzendbureau

Allround monteur

Details van de functie

Logo Over het werk

Je start je dag gezamenlijk om 7:30 uur in de kantine met een kop koffie of thee waarna je samen met het team de dag bespreekt. Tijdens deze meeting word je gekoppeld aan een collega waar je de gehele dag mee samen werkt. Door de diversiteit aan opdrachten is geen dag hetzelfde. De opdrachten kunnen verschillen van een reclamebord vervangen in de bloemenveiling tot het onderhouden van een waterzuiveringsboiler. Wanneer een opdracht op een andere plek uitgevoerd moet worden is er een beschikking over een bedrijfsauto. Je eindigt je werkdag meestal rond 16:00 uur!

Door de diverse opdrachten is een opleiding niet vereist maar wel handig. Mocht je wel ervaring hebben in de montage en techniek dan is dit mooi meegenomen. Sleutel jij graag aan je brommer? Dan is deze functie wat voor jou.

Wat wij bieden

  • Een werkweek van 38 uur
  • Een afwisselende en zelfstandige baan
  • Een VCA certificaat vergoed door Luba
  • Een baan waarin je technische kennis en inzicht volledig tot z'n recht komen en jij je verder kunt ontwikkelen
  • Een reiskosten vergoeding boven de 7,5 km

Wat wij vragen

  • Eerdere ervaring in montage of techniek
  • Ervaring met gereedschappen
  • Een las certificaat, maar ook zonder las ervaring ben je welkom om te solliciteren

Over het bedrijf

Dit gezellige familiebedrijf is een allround montage-, renovatie- en schoonmaakbedrijf in Honselersdijk. Jouw toekomstige werkgever bestaat al 25 jaar en is begonnen op de bloemenveiling. Hier begonnen ze met een aantal klussen zoals borden vervangen en klein onderhoud aan veilingkarren. Later kregen zij meer bekendheid en kwamen er steeds meer klanten en klussen bij. Je werkt hier in een team van 10 collega's. Je zal vooral in de regio Westland, Den Haag en Delft werken, lekker gevarieerd dus!

Iedere vrijdag wordt er samen met het gehele team gezellig een drankje gedronken in de kantine waar jullie gezamenlijk de week afsluiten. Ook worden er regelmatig teamuitjes georganiseerd!

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau