Luba Uitzendbureau

Montagemedewerker

Details van de functie

Logo Over het werk

Als montage medewerker ga jij namelijk samen met jouw collega's aan het werk aan grote bouwprojecten. Dit allemaal vanuit de werkplaats in Wieringerwerf. Jouw toekomstige werkgever maakt namelijk houten gevel en dak elementen voor bijvoorbeeld nieuwbouw projecten en woontorens. Als montage medewerker ga jij hierbij helpen om deze in elkaar te zetten. Dit doe je aan de hand van tekeningen die gemaakt zijn door jouw college in de werkvoorbereiding. Deze nemen namelijk de opdrachten aan en werken ze uit. Het hout komt gezaagd en klaar aan bij jou zodat je het samen met jouw collega's in elkaar kan gaan zetten! Als je als kind met lego speelde ga je dit werk ook erg leuk vinden! Op de werkvloer heerst een ongedwongen en vrolijke sfeer. Collega's gaan informeel met elkaar om en het is er schoon en opgeruimd. Van jou word verwacht dat ook jij je werkplek schoon houd.

Je gaat 5 dagen werken van 07.00 uur tot 16.00 uur. Je hebt 2 keer een half uur pauze per dag.

Wat wij bieden

  • Kilometervergoeding
  • Overname na uitzendtermijn bij werkgever
  • Pensioenopbouw
  • Het behalen van je VCA via Luba

Wat wij vragen

  • Affiniteit met de bouw
  • Je kunt zelfstandig naar Wieringerwerf komen
  • Je bent fulltime beschikbaar

Over het bedrijf

De werkgever is een producent van voornamelijk houten prefab skeletbouw voor de woning en utiliteitsbouw. Ze maken met ongeveer 40 medewerkers hoogwaardige onderdelen voor kleine en groter bouwprojecten door heel Nederland. Het bedrijf kenmerkt zich door de ons kent ons mentaliteit en de vaste medewerkers die hier al jaren werken!

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau