Luba Uitzendbureau

CNC monteur

Details van de functie

Logo Over het werk

Je gaat je bezig houden met het maken van custommade huizen en onderdelen voor afsluiters en drukventielen van niet minder dan ? 60.000 euro. Ok, soms wel eens ? 30.000 euro, soms wel eens het drie dubbele. Hoe leuk is het om daar verantwoordelijk voor te zijn? Je verricht de draaiwerkzaamheden op een vlakbed CNC-draaibank aan de hand van tekeningen, specificaties, voorschriften en instructies. Je draait (veelal inwendige) diameters, vlakken en profielen uit een breed assortiment van materialen in enkelvoudige werkstukken. Afhankelijk van jou kennis en ervaring verricht je werkzaamheden met een draaibereik van 856 x 3000 en 900 x 2000mm of met een draaibereik van rond 1400 x 4000mm. Uiteraard controleer jij je eindproduct op materiaalfouten en beschadigingen. Waar nodig voer je wijzigingen door in de technologische data van CNC-programma?s en voer je onderhoud uit aan de machines.

Maak jij van deze fulltime functie als CNC monteur in Gouda jouw nieuwe baan? Reageer dan direct.

Wat wij bieden

  • Direct op contract bij het bedrijf
  • Uitzicht op een vaste aanstelling
  • Een goede pensioenregeling
  • Een 13e maand, 13 ADV dagen, 27 vakantiedagen

Wat wij vragen

  • Minimaal mbo werk- en denkniveau
  • Je hebt werkervaring opgedaan of technische opleiding gevolgd
  • Je hebt een hijsbewijs of bent bereid deze te behalen

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een toonaangevende fabrikant van afsluiters en drukventielen van 2 cm tot ruim 2 meter hoog. Robuust en hightech. Een thuis voor de ruim 370 medewerkers die samenwerken aan dit bijzondere product.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau