Luba Uitzendbureau

Technisch assemblagemedewerker

  • Vacature
  • Noord-Holland
Middenmeer
9 december 2022

Details van de functie

Logo Over het werk

Dit innovatieve bedrijf groeit! Het productieteam mag daarom worden uitgebreid. Je bent verantwoordelijk voor correcte montage en met name van optische elementen. Je voert zelfstandig productieprocessen uit. Je leert om de apparatuur aan de hand van een technische tekening in elkaar te zetten. Hier komt ook heel fijn soldeerwerk aan te pas. Je zorgt dat er wordt voldaan aan de vastgestelde eisen en zorgvuldige registratie. Ondersteunende werkzaamheden zijn bijv. opbouw van apparatuur, het opstellen van productiedocumenten en processen waarin traceerbaarheid belangrijk is. Belangrijk is dat je met je positieve instelling bijdraagt met het vernieuwen van de afdeling. Je rapporteert aan de productiemanager.

Wat wij bieden

  • Snel uitzicht op vast dienstverband bij gebleken geschiktheid onder uitstekende primaire en secundaire voorwaarden zoals een 100% pensioensregeling
  • Je functie is nieuw en je kunt veel van jezelf kwijt en hebt invloed op de inrichting van de processen
  • Een werkplek bij een energiek, jong innovatief bedrijf met een informele sfeer

Wat wij vragen

  • Je hebt bij voorkeur werkervaring opgedaan in een technische omgeving
  • Je bent super nauwkeurig, handig en beschikt over een fijne motoriek
  • Je bent een gestructureerde teamplayer, wil graag groeien in je functie en ziet het werk in grote lijnen liggen.

Over het bedrijf

Dit bedrijf is gevestigd in een gloed nieuw en super modern pand in Wieringerwerf (Noord Holland) en ontwikkelt, produceert en verkoopt slimme camerasystemen die unieke prestaties leveren op medisch gebied. De camera oplossingen helpen bedrijven en instellingen op tal van manieren, zoals het verbeteren van kwaliteit en nauwkeurigheid van producten: effectieve chirurgische camera instrumenten voor in een operatiekamer. Zij maken het voor de chirurg mogelijk om gezwellen en doorbloedingsproblemen waar te nemen die met het blote oog niet zichtbaar zijn. Denk bijvoorbeeld aan het vroegtijdig opsporen van kanker. Er heerst een nuchtere energieke West Friese sfeer met een vleugje Japan. In de pauze kun je ping-pongen of relaxen in de moderne kantine of zelfs op het dakterras. Op vrijdagmiddag is er uiteraard een gezellige gezamenlijke borrel om de werkweek af te sluiten.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau