Luba Uitzendbureau

Commercieel medewerker binnendienst

Details van de functie

Logo Over het werk

Als commercieel medewerker binnendienst ben jij aanwezig voor het gehele verkoopproces. Van het eerste contact met de klant tot het afronden van een project; jij zit er bovenop! Je maakt een projectdossier op per klant en gaat ermee aan de slag. Je neemt de opdracht aan, voert de opdracht via de gestelde stappen uit en maakt aan het einde offertes op. De afdelingen waar je tussen schakelt zijn de klant, de buitendienst en de logistieke afdeling. Daarnaast ben jij het aanspreekpunt voor klanten wanneer zij vragen hebben en los je hun problemen zo goed mogelijk op.

Wat wij bieden

  • Werken in een klein hecht team
  • Reiskostenvergoeding
  • Bij goed functioneren uitzicht op een vast dienstverband bij het bedrijf
  • Mogelijkheden om trainingen en opleidingen te volgen bij het bedrijf

Wat wij vragen

  • Je hebt MBO werk- en denkniveau
  • Je bent klantgericht, oplossingsgericht en je neemt initiatief
  • Je hebt sterke communicatieve en sociale vaardigheden
  • Ervaring in een commerciŽle functie en bouwproducten is een pre

Over het bedrijf

Je gaat werken een grote bouwmaterialenhandel. Ze zijn op verschillende plekken te vinden in Nederland. Elke vestiging van dit bedrijf bestaat uit een klein team dat zich verbonden voelt bij hun regio. Je werkt dus met mensen bij jou in de buurt! Zowel op de werkvloer als op het hoofdkantoor is er een informele sfeer. Je mag iedereen bij hun voornaam noemen, zelfs de directeur!

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau