Luba Uitzendbureau

Assemblage medewerker

  • Vacature
  • Zuid-Holland
Zwijndrecht
8 december 2022

Details van de functie

Logo Over het werk

Samen de dag opstarten met het team! Onder het genot van een warme bak koffie bespreken welke opdrachten er allemaal liggen. Bij dit bedrijf kunnen de opdrachten zo uitdagend zijn als jij zelf wenst. Ben jij net een starter, geen probleem, dan begin jij klein en met de wat minder gecompliceerde bouwtekeningen en eindproducten. Ben jij al aardig doorgewinterd en neem jij een portie ervaring mee dan kan jij aan de slag met het wat gecompliceerdere werk! Vanuit het magazijn krijg je alles aangeleverd wat jij nodig hebt. Van de kleinste schroef tot de bouwtekening. Jij gaat lekker aan de slag en zodra jij klaar bent staat er weer een nieuwe uitdaging op jou te wachten. Jij hebt zelf de verantwoordelijkheid over jou werk en wij gaan ervan uit dat jij zelf weet in te schatten wanneer jij dit wel kan doen en niet.

Wat wij bieden

  • Een warm en klein team
  • Uitdaging en variatie in de werkzaamheden
  • Leuke collega's waarmee vaak leuke activiteiten worden ondernomen

Wat wij vragen

  • Jij hebt technisch inzicht
  • Verantwoordelijkheidsgevoel
  • Je werkt accuraat

Over het bedrijf

Dit bedrijf is klein in opzet en groots in wat zij doen! Binnen Nederland zijn zij de enige die zich bezighouden met het ontwerpen en het realiseren van dit product. Een echte specialist in wat zij doen! Dit maakt dat hun klantbestand een internationaal uiterlijk heeft en veruit de meeste klanten ver over de Nederlandse grens zitten. Op de werkvloer merk je daar weinig van. Het is een gezellig klein team waarin jij komt te werken met een 'ons-kent- ons' mentaliteit, waar een informele werksfeer heerst.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau