Gom

Schoonmaak medewerker kantoren in Giessen

Details van de functie

Logo Werk jij graag dichtbij huis? Woon je in de omgeving van Giessen in de provincie Noord-Brabant en wil je parttime aan de slag in de schoonmaakbranche? Lees dan snel verder!

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een parttime baan waarin je veel verantwoordelijkheid krijgt? Dan is dit de baan voor jou!

Bij de Business Unit Offices zijn wij op zoek naar een nieuwe collega die ons team met schoonmakers en schoonmaaksters komt versterken bij Bostik in Giessen.

De werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag van 18:00 tot 20:00 uur. Dit is een parttime dienstverband van 10 uur per week. Wil je graag meer uren werken? Dan kijken wij graag met jou naar de mogelijkheden!?

Wat je krijgt

Werken als schoonmaak medewerker bij Gom betekent werken in een familiebedrijf, leuke collega?s en een informele werksfeer. Samen kijken we hoe we het werk voor jou zo leuk mogelijk kunnen maken. Ook bieden wij:

  • een goed salaris! Wij bieden een bruto uurloon vanaf 21 jaar tussen de ?11,83 en ?13,50 afhankelijk van je leeftijd, kennis en ervaring;
  • vakantiegeld en een eindejaarsuitkering;
  • een extra vrije dag op je verjaardag;
  • toegang tot onze digitale Welkoms-App om kennis te maken met Gom:
  • diverse ontwikkelingsmogelijkheden door het volgen van gerichte (vak) opleidingen en persoonlijke trainingen. Wij begeleiden jou naar jouw diploma!

Wie je bent

Jij bent enthousiast, gastvrij, precies en klantgericht. Je snapt dat het belangrijk is om te werken volgens een bepaalde structuur. Als schoonmaker heb jij;

  • een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • affiniteit met werken in de schoonmaakbranche.

Ben jij de schoonmaak medewerker die wij zoeken in Giessen, provincie Noord-Brabant? Solliciteer dan snel via de sollicitatieknop!

Sollicitaties per mail worden niet in behandeling genomen.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Gom