Gom

Flexibele schoonmaak medewerker in Sint-Michielsgestel

Details van de functie

Logo Woon je in de omgeving van Sint-Michielsgestel, Noord Brabant? Als schoonmaak medewerker in de zorg is je baan goed te combineren met je privéleven! Lees snel verder!

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een baan in de schoonmaak waar je flexibel kunt werken tussen 08:00 en 17:00 uur, waar je niet perse van maandag t/m vrijdag hoeft te werken en zelf bepaalt of je in de ochtend of middag werkt?

Dan is dit de vacature voor jou!

Bij de Business Unit Zorg zijn wij voor een opdrachtgever in Sint-Michielsgestel op zoek naar nieuwe collega's die ons team met schoonmakers en schoonmaaksters komen versterken!

De werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag tussen 08:00 en 17:00 uur. De werkdagen en tijden zijn flexibel in te delen. Ben je dus op zoek naar een baan voor 3 dagen per week of juist naar een baan voor 5 dagen per week en wil je tussen de 5 en 18 uur per week werken? Dat is allemaal mogelijk!

Wij bespreken graag de mogelijkheden met jou!

Wat je krijgt

Werken als schoonmaak medewerker bij Gom betekent werken in een familiebedrijf, leuke collega?s en een informele werksfeer. Samen kijken we hoe we het werk voor jou zo leuk mogelijk kunnen maken. Ook bieden wij:

  • een goed salaris! Wij bieden een bruto uurloon vanaf 21 jaar tussen de ?11,83 en ?13,50 afhankelijk van je leeftijd, kennis en ervaring;
  • vakantiegeld en een eindejaarsuitkering;
  • een extra vrije dag op je verjaardag;
  • toegang tot onze digitale Welkoms-App om kennis te maken met Gom.
  • diverse mogelijkheden tot het volgen van gerichte (vak) opleidingen en persoonlijke trainingen. Wij helpen jouw in je verdere ontwikkeling!

Wie je bent

Jij bent enthousiast, gastvrij, precies en klantgericht. Je snapt dat het belangrijk is om te werken volgens een bepaalde structuur. Als schoonmaker heb jij;

  • een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • affiniteit met werken in de schoonmaakbranche in de zorg.

Ben jij de schoonmaak medewerker die wij zoeken bij de Business Unit zorg in Sint-Michielsgestel? Solliciteer dan snel via de sollicitatieknop!

Sollicitaties per mail worden niet in behandeling genomen.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Gom