Facilicom Group

Management Traineeship bij Facilicom Group in september 2023!

Details van de functie

Logo Kickstart je carrière met ons twee jarig management traineeship

Functieomschrijving

Met bijna 30.000 medewerkers is Facilicom een van de grootste facilitaire dienstverleners van Nederland. Wij zijn een echt familiebedrijf en zowel actief in Nederland als in België. Onder de vlag van Facilicom Group zijn de merken Gom, Trigion, Food&I, Facilicom Solutions en Incluzio verantwoordelijk voor de groei en ontwikkeling van de organisatie. Als trainee van Facilicom Group kan jij, binnen een van deze merken, een mooie rol spelen!

Het traineeship van Facilicom Group
Een traineeship bij Facilicom staat voor ontwikkeling en groei op zowel persoonlijk als professioneel vlak. Jij bent tenslotte dé toekomst van Facilicom. Tijdens het 2-jarige traineeship ga je aan de slag in een functie binnen een van de merken of binnen een van de functionele afdelingen. Denk hierbij aan een rol als projectmanager, klantmanager of consultant. Jij zorgt voor de inbreng van nieuwe concepten of ideeen en brengt vernieuwingen door. Gedurende het programma maak je onderdeel uit van een team van +/
 • 20 trainees die samen met jou deze reis doorlopen.

  Regelmatig kom je als groep bij elkaar en krijg je trainingen en coachingsessies die jou verder helpen in jouw carrière. Leuk voorbeeld om te benoemen; wij werken op het thema leiderschap nauw samen met Korps Commando! Uiteraard krijg je volop begeleiding door jouw verantwoordelijke (talent)manager. En daarnaast hebben wij een buddysysteem waarin jij als trainee gekoppeld wordt aan een van de divisiedirecteuren. Natuurlijk wordt er ook tijd besteed aan plezier om het traineeship voor jou compleet te maken.

  En als het traineeship voorbij is? Dan ben jij een volwaardige professional met wellicht een mooie positie op strategisch niveau.

Wat je krijgt

Je komt te werken in een organisatie waar iedereen welkom is! Je wordt onderdeel van een professionele organisatie met oog voor ontwikkeling waarin mensen centraal staan. Jij kan écht impact maken voor een van onze merken. Dat is uiteraard nog niet alles, jij krijgt van ons:

 • Een salaris van EUR. ?2.750,
 • per maand op basis van een fulltime dienstverband;
 • een onkostenvergoeding;
 • een leaseauto, telefoon en laptop;
 • een goede pensioenregeling, deelname collectieve verzekeringen;
 • 27 vakantiedagen;
 • ook kan je onderdeel uitmaken van ons Young Facilicom platform, onze community voor jonge professionals waarin je bij kan dragen Facilicom toekomstproof te maken.

Wie je bent

 • Naast jouw enthousiasme en drive tot succes heb jij een ambitie om jezelf te ontwikkelen. Verder heb jij:Een afgeronde economische of management studie op hbo
 • of wo niveau;
 • maximaal 2 jaar werkervaring;
 • goede communicatieve skills
 • goede beheersing van de Nederlandse taal
 • een gedreven mentaliteit en ben je analytisch sterk
 • een rijbewijs B.

Ben jij enthousiast geworden van bovenstaande vacature en zie jij jezelf al als trainee werken binnen Facilicom? Reageer dan snel via de solliciatiebutton. Heb je nog vragen, neem dan contact op met onze campus recruiter Madelief.

Meld je alvast aan voor het traineeship van 2023Vanaf september zijn wij gestart met het management traineeship 2022! Helaas kan je je hiervoor niet meer aanmelden. Ben je wel nog steeds geïnteresseerd en zou je vanaf september 2023 de uitdaging aandurven in ons traineeship? Solliciteer dan nu via de button! Wij nemen rond april/mei dan contact met je op over het verdere sollicitatieproces. Dan start je als één van de eerste in ons selectieproces! Zien wij jou volgend jaar?

Bekijk ook onze andere traineeships

Is dit traineeship niks voor jou? Bekijk dan ook de andere traineeships van Facilicom.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Facilicom Group